Asbaşkan Şakar'dan açıklama

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Radyohaber61'e canlı telefon bağlantısı ile konuk oldu.Radyohaber61'de yayınlanan, İhsan Solaklı'nın hazırlayıp sunduğu,  haber61.net köşe yazarı Osman Kanber ve Spor61.net Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Ali Kemal Yazıc

Asbaşkan Şakar'dan açıklama

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Radyohaber61'e canlı telefon bağlantısı ile konuk oldu.

Radyohaber61'de yayınlanan, İhsan Solaklı'nın hazırlayıp sunduğu,  haber61.net köşe yazarı Osman Kanber ve Spor61.net Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Ali Kemal Yazıcı'nın konuk olduğu Spor Özel programına Kocaeli'nden canlı telefon bağlantısı ile katılan Şakar, "Burada bize gösterilen ilgi ve alakadan son derece mutluyuz, İnsanların Trabzonspor'a olan ilgileri çok fazla" dedi.

Kocaelispor Stadyumu'nun zemininin Türkiye'nin sayılı iyi zeminleri arasında olduğunu söyleyen Şakar "Zemin güzel, bir problem yok, yarın havada güzel olacak. Maç biletleri bitti. Teknik kadromuzun  havası iyi, futbolcularımızın moralleri iyi, sakatlarımızdan sadece Engin'in durumu devam ediyor" diye konuştu.

Yarın Kocaeli'ndeki taraftar derneklerinin ortaklaşa düzenlediği yemeğe de konuk olacaklarını söyleyen Şakar, Ali Kemal Yazıcı'nın kendisine yönelttiği "Şekip Mosturoğlu'nun açıklamaları için ne söyleyeceksiniz" sorusuna "Bu konuda şu an konuşmak istemiyorum, gereken cevap pazartesi günü verilecektir" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor