Arsinspor'da Tek Hedef Galibiyet

TFF 2. Lig 4. Grup'ta Araklıspor ile deplasmanda karşılaşacak Arsinspor'un teknik direktör Cemil Canalioğlu, üst sıralardan kopmamak için bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.Canalioğlu, yaptığı açıklamada, kendi sahalarında Değirmenderespor karşısında

Arsinspor'da Tek Hedef Galibiyet


TFF 2. Lig 4. Grup'ta Araklıspor ile deplasmanda karşılaşacak Arsinspor'un teknik direktör Cemil Canalioğlu, üst sıralardan kopmamak için bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Canalioğlu, yaptığı açıklamada, kendi sahalarında Değirmenderespor karşısında son dakikada yedikleri golle ilk galibiyetlerini alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Bu maçı artık geride bıraktık. Hafta içi deplasmanda Araklıspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Araklıspor, çok iyi bir takım, deplasmanda da Akçaabat Sebatspor'u farklı yendiler. Biz de bu maçı kazanmamız gereken bir karşılaşma olarak görüyoruz. Çünkü ilk galibiyetimizi almak istiyoruz'' dedi.

Maçın hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürdüklerini ifade eden Canalioğlu, ''Üst sıralardan kopmamak için Araklıspor maçından mutlak 3 puan almamız gerekiyor. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz'' diye konuştu.

Canalioğlu, sezon başından beri Fatih, Sezgin ve Yılmaz'ın sakatlıkları bulunduğunu ve bu oyuncuları maça yetiştirmeye çalıştıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor