Arsenal alt yapısından Ordu'ya !

 Orduspor Kulübü, İngiltere'nin AFC Wimbledon takımında forma giyen kaleci Ali Ferhat Aksoy'u transfer ettiği bildirildi.Orduspor Kulüp Sözcüsü Levent Yıldırım, yaptkığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında teknik direktör Hector Cuper'in isteği do

Arsenal alt yapısından Ordu'ya !

 

Orduspor Kulübü, İngiltere'nin AFC Wimbledon takımında forma giyen kaleci Ali Ferhat Aksoy'u transfer ettiği bildirildi.

Orduspor Kulüp Sözcüsü Levent Yıldırım, yaptkığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında teknik direktör Hector Cuper'in isteği doğrultusunda Arsenal'ın alt yapısında yetişen ve son olarak AFC Wimbledon takımında forma giyen kaleci Ali Ferhat Aksoy'u transfer ettiklerini belirtti.

Yıldırım, transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, ''Kariyerli ve genç bir kaleciye sahip olduğumuz için mutluyuz'' ifadelerini kullandı.

Yeni transfer kaleci Ali Ferhat Aksoy ise, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ile yaptığı görüşmede takımın hedefleri ve son yıllardaki başarısının kendisini etkilediğini belirterek, ''Teknik direktör Hector Cuper'in Orduspor'da olması teklifi hemen kabul etmemi sağladı. Orduspor, kariyerimi ilerleteceğim bir kulüp olduğu için transfer gerçekleşti'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor