Arda Turan İstanbul'a geldi, polisle taraftar birbirine girdi.

Medipol Başakşehir'in anlaşmaya vardığı Arda Turan İstanbul'a geldi. Arda Turan'ı karşılamaya gelen taraftar ile emniyet güçleri arasında arbede yaşandı.

Arda Turan İstanbul'a geldi, polisle taraftar birbirine girdi.

Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Arda Turan akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Başarılı futbolcu, İspanya'dan Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan ile birlikte geldi. Atatürk Havalimanı'nda kısa bir açıklama yapan Turan, "Bu fırsatı verdikleri için Başakşehir'e teşekkür ederim. Uzun vadede başarıları olmak için geldim. Umarım güzel başarılara, şampiyonluğa beraber ulaşırız" dedi.
Konuşmasının ardından Turan, kendisini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldı.

Polis ile taraftar arasında arbede

Arda Turan'ı Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda taraftar karşıladı. Havaalanı dışında polis ile taraftar arasında arbede yaşandı. Çıkan arbede sonrası polis taraftarı sakinleştirerek, olayların büyümesi önledi. Çıkan olaylarda bir taraftar baygınlık geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler