Araklı'da hedef 3 puan

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Demirçelik Divriğispor ile karşılaşacak Araklıspor'da başkan yardımcısı Burhan Eyüpoğlu, rakiplerini yenecek güçte olduklarını söyledi. Eyüpoğlu, rakiplerinin son sıralarda yer aldığını belirterek, ''Rakibimizi

Araklı'da hedef 3 puan

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Demirçelik Divriğispor ile karşılaşacak Araklıspor'da başkan yardımcısı Burhan Eyüpoğlu, rakiplerini yenecek güçte olduklarını söyledi.

Eyüpoğlu, rakiplerinin son sıralarda yer aldığını belirterek, ''Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor, bizler her maça nasıl 3 puan için çıkıyorsak bu maça da galip gelmek için çıkacağız'' dedi.

Rakiplerinin saha avantajını kullanmak isteyeceğini de ifade eden Eyüpoğlu, şunları kaydetti:
''Amacımız galip gelerek 3 puan almaktır. Hedefimiz ilk planda yükselme grubuna çıkmaktır. Bunun içinde rakiplerimizi yenmeliyiz. Takımımız iyi durumda. Demirçelik Divriğispor'u yenecek güçteyiz ve de bunu başaracağımıza inanıyorum.''

Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor