Antalyaspor'dan penaltı eleştirisi!

"Pozisyon penaltı değildi"

Antalyaspor'dan penaltı eleştirisi!

Trabzonspor'un 2-1 mağlup ettiği Antalyaspor'da bu sonucun üzüntüsü yaşanırken Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Trabzonspor karşılaşmasında iyi oynadıklarını, skorda öne de geçmelerine kazanamadıklarına değindi.

Çok gol pozisyonu yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini dile getiren Arıcı, Charles'in pozisyonunda hakem Bülent Yıldırım'ın penaltı kararının, maçın kırılma anı olduğunu söyledi. Pozisyonun penaltı olmadığını savunan Arıcı, hakem kararı üzerinden eleştiri yaparak da mağlubiyeti değerlendirmenin doğru olmadığını belirtti.

"DÜŞÜNCEMİZ PENALTI DEĞİL"

Düşme potasındaki takımlar arasından sıyrılmak için Trabzonspor maçını kazanmaları gerektiğini ancak başaramadıklarını aktaran Arıcı, "Penaltı kararı verilmeseydi maç lehimize daha farklı olabilirdi. Düşüncemiz penaltı değil. Kazanmamız gereken maçtı. Puana çok ihtiyacımız vardı. Puan alsaydık diğer maçları keyifle izleyecektik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor