Antalyaspor'da flaş ayrılık!

Antalyaspor'un yıldızı Nasri Antalya'dan ayrıldı.

Antalyaspor'da flaş ayrılık!

Ali Şafak Öztürk’ün Başkanlığı bırakmasının ardından Antalyaspor ile yolları ayırmak isteyen Samir Nasri eşyalarını toplayıp, şehirden ayrıldı.

Antalyaspor’dan yıllık 7.5 milyon Euro ücret aldığı iddia edilen Nasri için Nice ve Marsilya kulübünün devrede olduğu ifade edildi.

Kaldığı oteldeki eşyalarını toplayarak kulüpten ayrılan 30 yaşındaki oyuncunun dönmek istemediği ve sözleşmesini fesh etmek istediği öğrenildi.

Rıza Çalımbay ile de tartışma yaşamıştı

Antalyaspor'un antrenmanına Rıza Çalımbay ile Samir Nasri arasında yaşananlar damga vurmuştu.

Samuel Eto'o'nun takımdan ayrılmak istediğini açıklamasıyla sarsılan Antalyaspor'da Samir Nasri ile Teknik Direktör Rıza Çalımbay arasında bir gerginlik yaşanmıştı.

Antrenmanın son bölümlerinde Rıza Çalımbay, defans oyuncularını çalıştırırken bir pozisyonda Fransız yıldızdan topu ayağından kısa süre içinde çıkarmasını istemişti.

Bunun üzerine Nasri tarzının bu şekilde olduğunu anlatarak topla oynamak istediğini söylemişti.

Antrenmanın sonunda ise Çalımbay, futbolcularından açma germe hareketleri yapmalarını istemiş, Nasri bu hareketleri yapmadan antrenmandan ayrılmak isterken, deneyimli teknik adam oyuncusunu çağırarak hareketleri yapması gerektiğini söylemişti.

İkili arasında hafif bir gerginlik yaşanırken Rıza Çalımbay, çalışma sonunda oyuncusuna özel görüşebileceklerini söylemişti.

samir nasri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor