Ankaragücü'nün yeni hocası İbrahim Üzülmez oldu

Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıran Ankaragücü'nde yeni teknik adam İbrahim Üzülmez oldu.

Ankaragücü'nün yeni hocası İbrahim Üzülmez oldu

Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek Ankaragücü’nde yönetim, önceki gün görevine son verdiği Mustafa Reşit Akçay’ın yerine Bursaspor’daki görevinden pazar günü ayrılan İbrahim Üzülmez’i getirdi
Süper Lig temsilcisi Ankaragücü, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktörünü buldu. Başkent ekibi, 46 yaşındaki teknik adam İbrahim Üzülmez'le 1,5 sezonluğuna anlaşma sağladı. Geçtiğimiz günlerde Bursaspor'la yollarını ayıran Üzülmez, daha önce kariyerinde Elazığspor, Gençlerbirliği, Rizespor gibi takımları da çalıştırmıştı. Keçiören yenilgisi sonrası pazar günü Bursaspor'la yollarını ayrılan Üzülmez'e Ankaragücü talip oldu.

REKORA GİDİYORLAR
Salı günü teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıran Başkent temsilcisi, Bursaspor'dan ayrılan 46 yaşındaki teknik adamı, görüşmek üzere Ankara'ya davet etti. Dün yönetimle masaya oturan Üzülmez, Süper Lig'de 24 puanla son sırada olan sarı-lacivertli takımla, son 6 haftada zoru başarmaya çalışacak. Süper Lig'de bu sezon sırasıyla teknik direktörler Metin Diyadin (5), Mustafa Kaplan (7) ve Mustafa Reşit Akçay (9) ile çalışan MKE Ankaragücü'nün son 6 hafta için hocası Üzülmez olacak.

HAKAN KELEŞ: DEVRE ARASI GÖRÜŞMÜŞTÜK
ANKARAGÜCÜ yönetimi dün teknik direktörlük için İbrahim Üzülmez ile anlaşmaya varırken Hakan Keleş ismi de tekrar gündeme geldi. Kendisiyle temasa geçtiğimiz Keleş, "Ben Ankaragücü yönetimi ile devre arasında görüştüm. Fikir uyuşmazlığı oldu. Sonrasında da Mustafa Kaplan ile anlaştılar. Bir daha görüşme olmadı. Şu anda İbrahim Üzülmez ile görüşüyorlar" ifadelerini kullandı.

A.GÜCÜ'NÜN KALAN MAÇLARI (24)
Trabzonspor (d) Alanyaspor Göztepe (d) Galatasaray Antalyaspor Denizlispor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor