Alex, Fenerbahçe'ye veda etti !

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Alex de Souza, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya geldi.Kulüp binasında başkan Aziz Yıldırım ile görüşen Alex de Souza, toplantının ardından attığı tweet ile sarı-lacivertli takımla yollarını ayı

Alex, Fenerbahçe'ye veda etti !

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Alex de Souza, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya geldi.

Kulüp binasında başkan Aziz Yıldırım ile görüşen Alex de Souza, toplantının ardından attığı tweet ile sarı-lacivertli takımla yollarını ayırdığını açıkladı.
 
Spartak Moskova maçı öncesinde teknik direktör Aykut Kocaman ile arası yine attığı bir tweet nedeniyle açılan Alex de Souza, vedasını da twitter'dan yapmış oldu.
 
Sarı-lacivertli takımda son dönemde gündemi meşgul eden ve alınan kötü sonuçların ardından kadro dışı kalan Alex de Souza, twitter adresinden yaptığı "Kontratimi sonlandirdim. Hayatimin en uzucu imzasi oldu.
 
Fenerbahce bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandi. Hersey icin tesekkurler." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor