Alanzinho'ya Yattara desteği

Bordo - mavili takımda sergilediği performansla yoğun eleştiri alan Brezilyalı futbolcu Alanzinho'nun moralini Gineli futbolcu İbrahima Yattara düzeltiyor. GENÇLER YANAL'I UMUTLANDIRIYOR Antalyaspor maçında ideal 11'ine dönmeyi düşünen Yanal, antrenmanlar

Alanzinho'ya Yattara desteği


Bordo - mavili takımda sergilediği performansla yoğun eleştiri alan Brezilyalı futbolcu Alanzinho'nun moralini Gineli futbolcu İbrahima Yattara düzeltiyor.

GENÇLER YANAL'I UMUTLANDIRIYOR

Antalyaspor maçında ideal 11'ine dönmeyi düşünen Yanal, antrenmanlarda gençlerin üst düzey bir performans sergilemesi nedeniyle 18'e alacağı isimleri belirlemekte zorlanıyor.

YANAL FORMSUZ OYUNCULARI UYARDI

Özellikle Faty Papy, Göksu ve Barış Memiş'e ilerleyen haftalarda formayı vermeyen planlayan Yanal, formsuz gözüken Ceyhun, Isaac ve Ferhat'ı ise uyardı. Bu oyunculardan kendilerini takıma vermelerini isteyen Yanal, Selçuk ve Colman'a da uyarılarda bulundu.

ALANZİNHO'YA YATTARA DESTEĞİ

Bordo - mavili takımda sergilediği performansla yoğun eleştiri alan Brezilyalı futbolcu Alanzinho'nun moralini Gineli futbolcu İbrahima Yattara düzeltiyor. Alanzinho'yla idmanlarda sık sık şakalaşan Yattara, Brezilyalı futbolcunun moralini biraz olsun yerine getirmeye çalışıyor.

YANAL ALANZİNHO'YA GÜVENİYOR

Bu arada Alanzinho'yla özel bir görüşme yapan Yanal'ın oyuncuya olan güvenini vurguladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor