Alanzinho Tatilin Tadını Çıkarıyor !

 Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Alanzinho, ülkesi Brezilya’da tatilin tadını çıkartıyor.  Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte futbolcular izin günlerini iyi değerlendirmeye çalışıyor. Yorucu ilk yarının ardından oyuncular izin gün

Alanzinho Tatilin Tadını Çıkarıyor !

 

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Alanzinho, ülkesi Brezilya’da tatilin tadını çıkartıyor. 
 
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte futbolcular izin günlerini iyi değerlendirmeye çalışıyor. Yorucu ilk yarının ardından oyuncular izin günlerini tatil bölgelerinde geçirmeye gayret ederken, bazıları aileleriyle olmayı tercih ediyor. Bazıları ise arkadaşlarıyla birlikte üzerlerindeki yorgunluğu atmaya çalışıyor.
 
Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Alanzinho da tatilini ülkesi Berizlaya’da arkadaşlarıyla birlikte geçiriyor. İstediği kadar forma fırsatı bulamamasından dolayı zaman zaman kırılganlıklar yaşayan Brezilyalı oyuncu, bunu sorun haline getirmeyerek çalışmalarını sürdürdü ve teknik direktör Şenol Güneş tarafından son haftalarda forma şansı buldu. Devre arasının gelmesiyle birlikte Eskişehirsporlu, Alper Potuk transferinde ismi takasta geçen Alanzinho'nun bordo-mavili takımda mutlu olduğu ve başka bir takımda oynamayı düşünmediğini belirtti.
 
Bu sezon 12 maçta 652 dakikada sahada kalan oyuncu ilk yarıda gol atmasa da 3 asist yaparak takımına katkıda bulundu. 1 sarı kart ile ilk yarıyı tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor