Alan'a şampiyon sevgili

Trabzonspor'un Brezilyalı transferi Alanzinho'nun sevgilisi top sektirme ustası çıktı. KÜÇÜK SAVAŞÇI 64 cm'lik kısa boyu ve rakip ceza sahasına pire gibi daldığı için ona küçük savaşçı lakabı takıldı. Diğer yandan henüz milli takım bazında Brezilya'dan bi

Alan'a şampiyon sevgili

Trabzonspor'un Brezilyalı transferi Alanzinho'nun sevgilisi top sektirme ustası çıktı.

KÜÇÜK SAVAŞÇI

64 cm'lik kısa boyu ve rakip ceza sahasına pire gibi daldığı için ona küçük savaşçı lakabı takıldı. Diğer yandan henüz milli takım bazında Brezilya'dan bir davet almayan Alanzinho, gösterdiği performans ile ülkede büyük beğeni topladı ve Norveç milli takımı için oynaması gündeme geldi.

SEVGİLİSİ TOP SEKTİRME ŞAMPİYONU

Top sektirmede dünya şampiyonluğu bulunan Norveçli sevgilisi Charlotte Lade'nin de ısrarıyla İskandinav vatandaşlığına geçmek için başvurdu. Federasyonla yaptığı görüşme sonrası 2010 yılında resmen Norveç vatandaşı olabilecek ve milli takım için oynayacak.

EN İYİ ORTA SAHA OYUNCUSU

Norveç liginde daha önce 2007 ve 2008 sezonlarında Carew, Riise ve Solskjaer gibi yıldızlarında diğer kategorilerde değerlendirildiği en iyi orta saha oyuncusu ödülüne 2 kez layık görülürken 1 kez de Ligin en iyi futbolcusu ödülünü alarak kalitesini tescilledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler