Akçaabat Sebat'a büyük şok !

Akçaabat Sebatspor’da Kulüp Başkanı Erkan Kaynar, Ligden çekildiklerini açıkladı.  Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden ve ligden düşen Akçaabat Sebatspor, ligin geri kalan bölümünde oynayacakları 3 maçta sahaya çıkmama kararı aldı. 7 puan ile son sırada ola

Akçaabat Sebat'a büyük şok !

Akçaabat Sebatspor’da Kulüp Başkanı Erkan Kaynar, Ligden çekildiklerini açıkladı.
 

 

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden ve ligden düşen Akçaabat Sebatspor, ligin geri kalan bölümünde oynayacakları 3 maçta sahaya çıkmama kararı aldı.

 

7 puan ile son sırada olan ve gelecek sezon Bal Ligi'nde mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı ekip Keçiören Sportif A.Ş, İnegölspor ve Belediye Vanspor maçlarında sahaya çıkmayacak. Akçaabat Sebatspor, sakat oyuncular nedeniyle 11 kurmakta zorlandıkları için böyle bir karar aldıklarını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerine bildirdi.

 

Akçaabat Sebatspor Başkanı Erkan Kaynar ise yaptığı basın toplantısında genç bir takımla yola çıktıklarını ve imkansızlıklar yüzünden bu duruma geldiklerini belirterek, "İyi zamanda herkes tribündeki koltuğuna sahip çıkıyor ama kötü zamanda kulübe sahip çıkan yok. Sakat oyuncular nedeniyle 11 kurmakta zorlanıyoruz. Bu yüzden ligin geri kalan bölümünde oynamamız gereken maçları oynayamayacağız" dedi.

 

Kaynar, Akçaabat Sebatspor kulübünden alacağı olanlar bu alacaklarından vazgeçmemeleri halinde gelecek yıl Bal Ligi'nde oynayamayacaklarını da ifade ederek "Kulübün ileri gelenleri ve Akçaabat Sebatspor'un duayenleri kulüpden alacağı olanlarla oturup konuşup anlaşmaz ise gelecek yol Bal Lig'nde bile oynayamayız. Bu kulübün tekrar canlanması ve eski günlerine dönebilmesi için birlik ve beraberlik ortamının yeniden inşa edilmesi gerekiyor" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor