'Akbaba’ya kargalar bile güler (!)

Futbolda 9'u tutuklu 93 sanık hakkında açılan şike davasının 17'nci duruşması dün görüldü. Dün çağlayan adliyesinde menejer Fatih Akbaba öyle ifadeler kullandı ki bu savunmaya kargalar bile güler. Henüz gerçekleşmemiş ve resmi bir işlem yapılmamış E.Şehir

'Akbaba’ya kargalar bile güler (!)

Futbolda 9'u tutuklu 93 sanık hakkında açılan şike davasının 17'nci duruşması dün görüldü. Dün çağlayan adliyesinde menejer Fatih Akbaba öyle ifadeler kullandı ki bu savunmaya kargalar bile güler.

 

Henüz gerçekleşmemiş ve resmi bir işlem yapılmamış E.Şehirsporlu Alper Potuk’un transferi için Fenerbahçe başkanı tarafından menajer Fatih Akbaba’ya 300 bin dolar menajerlik ücreti elden verilmiş. Ancak ne hikmetse hiçbir kayıt tutulmamış.

 

İşin ilginç yanı ise bu para Akbaba'ya verilmeden 9 gün önce yemekte Eskişehirspor başkanı, Fenerbahçe başkanına Alper Potuk’u satmayacağını söylemiş.

 

Mahkeme başkanı Ekinci; bu garip ve mesnetsiz savunma karşısında sanıklara sorduğu sorularla adeta hukuk dersi verdi.

 

İŞTE GÜLÜNÇ BİR SAVUNMA ÖRNEĞİ

Menajer Fatih Akbaba çok çarpıcı sözler söyledi.

Fatih Akbaba, F.Bahçe'den aldığı 300 bin doların, Eskişehirsporlu Alper Potuk'un transferi için menajerlik ücreti olduğunu belirtti.

 

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, "Elden mi aldın?" diye sorunca Akbaba "Evet, elden aldım ama kayıt tutulmadı" dedi. Bunun üzerine Ekinci "300 bin dolar nasıl veriliyor elden? Nasıl yazılı bir şey olmadan bu para veriliyor?" dedi.

 

Üye hakim ise "Eskişehir başkanı yemekte Aziz Yıldırım'a 'Satmayacağım Potuk'u demiş. Ancak 9 gün sonra size nasıl para veriyor bu transfer için?" diye sordu.

 

Akbaba da "Bilmiyorum ama Ali Kıratlı bana Alper Potuk'u transfer etmek için geldi" karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor