Ahmet Çalık üstünden takımdan ayrılan Serdar Gürler'e tepki!

Konyasporlu taraftarlar, Ahmet Çalık'ın ölümünün ardından "Kal" ısrarlarına rağmen Başakşehir'e imza atan Serdar Gürler'i affetmedi. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Serdar için stada pankart astı. Pankartta Ahmet Çalık üstünden Serdar Gürler'e gönderilen sert mesaj, sosyal medyayı salladı.

Ahmet Çalık üstünden takımdan ayrılan Serdar Gürler'e tepki!

Konyaspor taraftarı Başakşehir'e giden Serdar Gürler'e çok öfkeli. Ahmet Çalık'ın ölümünün ardından takımda devam etmesi istenilen Serdar Gürler, Başakşehir'den gelen teklifi geri çevirmek istemedi. Yeşil-Beyazlı kulüp, Serdar hakkında çok sert paylaşım yapmıştı. Bir hareket de taraftardan geldi.

"SENSİZ DE GÜRLER"
Konyasporlu taraftarlar Adana Demir maçından önce stada pankart astı. Pankartta, "Ahmet'imin yoluna serilsin güller. İhanet ettiğin bu şehir sensiz de gürler" notu yer aldı. Pankartta s ve g harfleri kırmızı renkle gösterildi. Bu pankart sosyal medyada hayli ses getirdi.

Ahmet Çalık üstünden takımdan ayrılan Serdar Gürler'e tepki!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler