Abdulkadir'in golü Millilere yetmedi

Trabzonspor'un genç yıldızı golünü attı

Abdulkadir'in golü Millilere yetmedi
19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 13. Grup mücadelesinde Türkiye, gruptaki üçüncü ve son maçında Slovakya'ya 3-2 yenildi. Türkiye'nin ilk golünü Trabzonspor'un genç yıldızı Abdulkadir attı.

Bu sonucun ardından Slovakya grubu 7 puanla lider tamamlarken, Türkiye 6 puanla ikinci sırada yer aldı. Milliler, Slovakya'nın ardından Elit Tur'a yükselen diğer takım oldu.

Ay-yıldızlılar, son maçlardan önce turnuvada Elit Tur'a yükselmeyi garantilemişti.

Elemelerde 13. Grup maçları, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Tesisleri'nde sona erdi.

Türkiye, son karşılaşmasında Slovakya ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlıların golleri, 66'ncı dakikada Abdulkadir Ömür ve 68. dakikada Güven Yalçın'dan geldi. Slovakya'nın gollerini ise 50'inci dakikada Matej Gresak, 82'inci dakikada Josef Spyrka ve 87. dakikada Burak Kapacak kendi kalesine attı. Millilerde 54. dakikada Recep Yemişci, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Grup maçlarında Türkiye, daha önce Kazakistan'ı 3-0, Galler'i ise 2-1 mağlup etmişti. Bugün oynanan gruptaki diğer maçta ise Kazakistan, Galler'i 3-2 yendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler