3.lig ekibinde Trabzonspor krizi! Tutulmayan transfer sözü ortalığı karıştırdı

TFF 3. Lig ekibi Gölcükspor'da Trabzonspor krizi yaşanıyor. Futbolcu İsmail Yüksek'in ilk olarak Trabzonspor'a transferi konusunda söz verilmesine rağmen Fenerbahçe'ye gönderilmesi ortalığı karıştırdı.

3.lig ekibinde Trabzonspor krizi! Tutulmayan transfer sözü ortalığı karıştırdı

Haber61 Spor Servisi

TFF 3. Lig ekiplerinden Gölcükspor'un başarılı futbolcusu İsmail Yüksek'in transferi kulübü karıştırdı. Kulüpte yöneticilerden Ekrem Aktuğ görevinden ayrılırken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gölcükgündem internet sitesine konuşan Trabzon kökenli yönetici Ekrem Aktuğ, Trabzonspor'un İsmail Yüksek için 1 Milyon TL ve altyapıdan 3 futbolcu teklif ettiğini ve söz kestiklerini ancak başkan Hüseyin Çardak'ın 500 Bin TL ve 2 futbolcu karşılığında Fenerbahçe'yle anlaştığını söyledi. Aktuğ bu gelişme üzerine de kulüpten istifa etti.

Aktuğ yaptığı açıklamada Trabzonspor ile görüşmeleri kendisinin yaptığını belirterek " Altyapıdan 3 futbolcu ve 1 Milyon TL karşılığında anlaştım ve bu bilgileri başkanla paylaştım. O da teşekkür ederek "İsmail'i Trabzonspor'a vereceğiz onlara söyle" dedi. Ben de Trabzonspor'u aradım ve hayırlı olsun sezon sonunda görüşürüz dedim. Sonra ne oldu anlamadım. 500 Bin Lira ve 2 futbolcu sözüyle Fenerbahçe'ye verildiğini medyadan öğrendik. Kendisine doğru mu diye sordum evet dedi." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Aktuğ'un istifası yönetimdeki 3. istifa oldu.

BAŞKAN DA AÇIKLAMA YAPTI

Aktuğ'un açıklamalarının ardından Başkan Hüseyin Çardak da bir açıklama yaparak olayı kendi tarafından anlattı.  

Çardak şöyle konuştu;

Yönetim kurulundaki Ekrem Aktuğ beni telefonla aradı ve Trabzonspor’un İsmail’i istediğini söyledi. Bende bunun çok güzel haber olduğunu ve hayırlısı olmasını istediğimi söyledim. Kendisine bu işi takip etmesini dile getirdim. Yaklaşık iki buçuk aydır ise hiçbir yol kat edemedik. Kulübümüze gelen herhangi bir teklif bulunulmamıştır. Sadece söylemlerle buraya kadar gelinmiştir. Bir şeyin söz verilmesi için rakamlar üzerine anlaşılıp öyle söz verilmesi gerekir. Böyle bir teklifin olmadığına göre biz kimseye söz vermedik. Hayaller ve gerçekler her zaman farklı olur. Gölcükspor hepimizin kulübü ve transfer olacak ise en iyi şartlarda olacağından kimsenin şüphesi olmasın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor