1461 Trabzon’un yeni başkanı o isim mi ?

Trabzonspor’un pilot takımında kongre heyecanı giderek artıyor. Bordo-Mavi-Beyazlılarda 5 Ocak 2016 yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 18 Ocak’ta gerçekleştirilecek kongre öncesi başkan adaylarının kimler olacağı merak ediliyor. 1461 Trabzon takımında

1461 Trabzon’un yeni başkanı o isim mi ?

Trabzonspor’un pilot takımında kongre heyecanı giderek artıyor.

Bordo-Mavi-Beyazlılarda 5 Ocak 2016 yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 18 Ocak’ta gerçekleştirilecek kongre öncesi başkan adaylarının kimler olacağı merak ediliyor.

1461 Trabzon takımında Suat Şen’in başkanlığı döneminde Transfer Komitesi üyeliği görevinde bulunan Mehmet Köroğlu görev verilmesi halinde 1461 Trabzon’a başkanlık yapmayı istediğini dile getirdi.

Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Köroğlu,1461 Trabzon’da bir ekibimiz vardı Suat Şen önderliğinde  İbrahim Hacıosmanoğlu göreve geldiği tarihten itibaren biz ayrıldık. Trabzonspor’da yapılan kongre sonrası Suat Şen Trabzonspor yönetiminde yeraldı. Kongre sürecinde benim o ekiple yeniden göreve geleceğimiz konuşuldu ve seçime girildi. 1461 eski kulüp başkanı Suat Şen şimdi yönetimde. Daha önce 1461’de başarıyı kazanmış bir ekip var ve o yönetim göreve gelecek diyelim ama son kararı Trabzonspor Yönetimi verecek dedi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ile direk bir görüşmesinin olmadığını belirten Mehmet Köroğlu,1461 Trabzon’un bizim dönemimizde yakaladığı başarısı,o zaman ki yönetim şekli ile alakadar Usta bizi sürekli övüyordu ama kesinlikle bu görevi size vereceğiz bu iş sizin diye bir ifade ortada yok dedi.

Muharrem Usta ile Suat Usta görüşmelerinde bu konuların gündeme geldiğini belirten Köroğlu, benim bir ekibim var biz 1461 Trabzon’a geleceğiz diye bu konular konuşuldu dedi.

1461 Trabzon takımı kulüp başkanı Şaban Bülbül göreve geldiği zaman bizimle devam etmek istediğini çalışmak istediğini belirtmişti bizde bu teklifi kabul etmemiştik. Bizim bir grubumuz var dedik ve kendilerine teşekkür ettik dedi.

1461 Trabzon Kulübünden ayrıldıktan sonra kendi grupları ile hiç ayrılmadıklarını belirten Köroğlu ,1461 Trabzon’da görevde olduğumuz sürede Trabzonspor Yönetiminde o dönem bizim başımızda Yılmaz Büyükaydın vardı 1461 Trabzon’dan sorumlu yönetici oydu dedi.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor