1461 Trabzon’un grubundaki takımdan şike iddiası! Hukuki süreç başlatıldı

1461 Trabzon’un grubundan bulunan takım, kalecileri ile ilgili şike iddiasında bulundu.

1461 Trabzon’un grubundaki takımdan şike iddiası! Hukuki süreç başlatıldı

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Diyarbekirspor, kaleci Atakan Akyol hakkında şike iddiasında bulundu.

1461 Trabzon ile aynı grupta yer alan Diyarbekirspor, 34. Haftada 10.04.2022 Pazar günü deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaştı. Antalya ekibi, saat 14:00’de başlayan müsabakayı 2-0 kazandı.

ŞİKE İDDİASI

Diyarbekirspor karşılaşma ile ilgili yatığı açıklamada kaleci Atakan Akyol’un yediği iki golün şüpheli olması ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığını ve hukuki sürecin başlatıldığını açıkladı. 

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"10.04.2022 tarihinde oynadığımız Serik Belediyespor maçı içerisinde ve maç sonrası yaptığımız analizlerimizde ligin 2. Yarısında takımımıza katılan kalecimiz “Atakan Akyol”un yediği 2 golün şüpheli olması ve kalecimizin disiplinsiz hareketleri neticesinde kadro dışı bırakılması kararı alınmıştır. Konu ile ilgili gerekli takibimiz, gerekli araştırmamız devam etmekle beraber ilgili makamlarda hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

22 yaşındaki İstanbul doğumlu oyuncu Fenerbahçe altyapısından yetişmiş, Yeni Malatyaspor U19, Kastamonu, Ankaraspor ve son olarak Diyarbekirspor formaları giydi. 2. Lig kırmızı grupta bu sezon 5 karşılaşmada forma giyen oyuncu 6 gol yedi.

1461 Trabzon’un grubundaki takımdan şike iddiası! Hukuki süreç başlatıldı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor