1461 Trabzon'un yeni transferleri imzayı attı

Bordo-Mavi-Beyazlı kulübümüz, Gaziantepspor'dan Serhan Yılmaz ve Hasan Genç ile  2.5 yıllık  sözleşme imzaladı.

1461 Trabzon'un yeni transferleri imzayı attı

Gaziantenspor'dan tranfser ettiğimiz 1995 doğumlu forvet oyuncusu Serhan Yılmaz ve 1998 doğumlu savunma oyuncusu Hasan Genç bu akşam tesislerimizde  düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı.  Başkanımız  Haluk Şahin ve Yönetim kurulu üyelerimizden Aziz Bahadır, Murat Barçın ve Hamit Yaranlı'nın katıldığı imza töreninde 17 maçta 7 gol atan forvet oyuncusu Serhan Yılmaz ve savunma oyuncusu Hasan Genç 2.5  yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninde konuşan  Başkanımız Haluk Şahin, "1461 Trabzon'a yetenekli iki futbolcu daha kazandırdık. Bu futbolcularımızın ikinci yarıda takıma büyük katkıları olacağına yürekten inanıyoruz. Kendilerine güveniyoruz. Giyeceği formanın hakkını verecektir. Umut ediyorum ki var olan çok değerli futbolcularımızla, yeni transferlerimizle ligin ikinci yarısında  hep birlikte çok iyi bir 1461 Trabzon göreceğiz” diye konuştu. 
Futbolcular ise, "Transferde emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz. 1461 Trabzon büyük hedefleri olan bir  yer.  Bizde yeni başarılara katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Taraftarlarımız merak etmesin. Bu sezon başarılı bir sezon geçirerek Bordo-Mavi-Beyazlı kulübü layık olduğu yere getireceğiz"diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor