1461 Trabzon'un hocası Zıvalıoğlu'ndan hakeme veryansın

1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Anadolu Bağcılarspor yenilgisi sonrası açıklama yaptı.

1461 Trabzon'un hocası Zıvalıoğlu'ndan hakeme veryansın

1461 Trabzon'un Teknik Direktörümü Hamdi Zıvalıoğlu, "Berabere bitmesine dahi üzüleceğimiz maçı kaybetmemizden dolayı üzüntülüyüz" dedi. 



TFF Üçüncü Lig 2. Grupta mücadele eden Bordo-Mavi-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, deplasmanda mağlup oldukları Anadolu Bağcılarspor ve hafta sonu oynanacak 24Erzincanspor maçıyla ilgili açıklama yaptı. 

HAKEME YÜKLENDİ

Hamdi Zıvalıoğlu, Anadolu Bağcılarspor yenilgisi için maçın hakemine yüklendi. "Berabere bitmesine dahi üzüleceğimiz maçı kaybetmemizden dolayı üzüntülüyüz" diye konuşan Zıvalıoğlu şöyle devam etti: "4 eksiklikle çıktığımız Anadolu Bağcılarspor maçına iyi konsantre olmuş, taktiksel ve oyunsal olarak da ne istediğimizi oyuncularımıza iyi anlatmış ve anlamış bir takım görüntüsünü verdik. Bakıldığı zaman maça iyi başlamış, istediğimiz gibi tempoyu ve kontrolü sağlamış pozisyon vermediğimiz bir karşılaşmada pozisyona girmiş bir takım olarak sonuçlandırmada biraz daha kaliteli vuruşlara ihtiyacımız vardı. Geriye düştüğümüz durumda takımsal tepkiyi gerçekleştirerek durumu berabere getirdik. Ancak hemen sonrasında maçın kırılma anı olarak da kaleciyle karşı karşıya çok net bir pozisyon kaçırdık. Sonuç olarak bizim gibi genç kadrodan oluşan takımların defansta bireysel hatalar yapıyor olması sonucu etkileyebiliyor. Bazen şans yanınızda olması gerekirken, bizim için şansız ve talihsiz bir maç olarak neticelendi. Sadece maçı konuşmak istersiniz ama buna engel olan faktörler vardır. Yani hakem hataları. En önemlisi de hayatımda dahi görmediğim maçı 6 dakika uzatılan ve 4 dakika oynanan bir müsabakada oyun sırasında rakip yedek kulübesinden oyunu durdurmak amaçlı ve hakemin de buna müsaade ettiği bir durumda sahaya 4,5 kere atılan toplar gol ataklarımızı kesmesine sebep oldu. Bunlar hatırlanıyor olması çirkin şeyler" 

3 PUAN ŞART

Cumartesi günü Trabzon'da oynanacak olan 24Erzincanspor maçı ile ilgili Zıvalıoğlu, şunları söyledi: “Zorlu bir rakiple oynayacağız. Ancak 3 puandan başka bir düşüncemiz yok. Bu maçta taraftarımızla bütünleşerek kazanmak istiyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor