1461 Trabzon Mert Özmen'le sözleşme imzaladı

1461 Trabzon anlaşmaya vardığı Mert Özmen ile sözleşme imzaladı.

1461 Trabzon Mert Özmen'le sözleşme imzaladı

1461 Trabzon FK, TFF 1.Lig ekibi Keçiörengücü’nün savunma oyuncusu Mert Özmen’i kadrosuna kattı. 

25 yaşındaki futbolcu, Kulüp Başkan Yardımcısı Akın Çelebi’nin katılımı ile yapılan imza töreninde kendisini 2 yıllığına lacivert beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imzaladı.

Kulüp Başkan Yardımcısı Akın Çelebi, bu sezon genç ve kaliteli bir takım kurduklarını ifade ederek, “Transferlerimizi bu doğrultuda yapıyoruz. Mert ile bir stoper transferini daha gerçekleştirdik. İnşallah her iki tarafa da hayırlı olur” dedi.

Mert Özmen ise, “1461 Trabzon FK’ya hedeflerim için geldim. Ligin başlamasına yaklaşık 1 ay kaldı. En iyi şekilde çalışıp, lige kadar hazır olacağım. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



1461 Trabzon Mert Özmen'le sözleşme imzaladı

Futbolcunun menajeri Serdar Tonyalı da Mert Özmen'in 1461 Trabzon FK'da önemli işlere imza atacağını belirterek, kendisine 2022-20223 futbol sezonunda başarı dileklerini iletti.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor