1461 Trabzon Mehmet Ak'a imzayı attırdı

Trabzon ekibi 1461 Trabzon teknik direktör Mehmet Ak ile sözleşme imzaladı

1461 Trabzon Mehmet Ak'a imzayı attırdı

1461 Trabzon, 2021-2022 sezonu sonuna kadar anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Mehmet Ak ile bugün tesislerde yapılan törenle sözleşme imzaladı. Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu’nun katıldığı imza töreninde 39 yaşındaki genç teknik adam kendisini kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni Teknik Direktör Mehmet Ak’ın kulübe hayırlı olmasını dilerken, “Son haftalarda alınan sonuçlar sonrası, bir kan değişikliği yapmamız gerekiyordu. Bunu da Mehmet hocamızı göreve getirerek, gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde 5 lig ve sonrasında Play-Off maçları var. İnşallah bu süreci en iyi şekilde geçip, 1.Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

Daha önce Göztepe, Batman Petrol, Adıyaman ve Ankaraspor’da da görev alan Teknik Direktör Mehmet Ak da, Vizyon ve misyon olarak Türkiye’nin en önemli kulüplerinden birisi olan 1461 Trabzon FK’ya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, “Öncelikle bizlere bu görevi layık gören Başkanımız Celil Hekimoğlu, Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu ve Yönetim Kurulumuza Teknik Heyet olarak ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kulüpte bu sezon görev yapan ve hizmet eden eski teknik direktörler Bahaddin Güneş ve Yusuf Şimşek’e de teşekkür eden Ak, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı bundan sonra da biz taşıyacağız. Önümüzde 5 maçlık bir periyot var. Maksimum puanları almak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Teknik Direktör Mehmet Ak’ın ekibi de belli oldu. Ak’ın ekibinde, Mehmet Alper Akıcı yardımcı antrenör, Murat Onur Dilek kaleci antrenörü, Anıl Can Yolgörmez Yardımcı ve Atletik Performans antrenörü, Ahmet Özdemir duran top ve maç performans, analiz antrenörü, Nebil Tekinarslan oyuncu ve maç izleme antrenörü olarak görev yapacak.

1461 Trabzon Mehmet Ak'a imzayı attırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor