1461 Trabzon'da Semih Karadeniz şoku!

Semih Karadeniz ameliyat olacak

1461 Trabzon'da Semih Karadeniz şoku!
- Haber61 Spor Servisi -

Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'a sezon başında kiralık olarak gönderdiği Semih Karadeniz ciddi bir sakatlık yaşadı. Genç oyuncunun uzun süre sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; Haftasonu oynanan Kastamonuspor karşılaşmasının 20. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Semih Karadeniz'in yapılan kontroller sonucunda sağ diz ön çapraz bağları koptuğu belirlendi. Genç oyuncunun 15 gün içerisinde ameliyat olacağı öğrenilirken uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Semih Karadeniz, geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla dikkat çeken genç isimlerden biri olmuş ve gelecekte yararlanılabilecek isimler arasında gösteriliyordu. Genç yıldızın talihsiz sakatlığı camiada büyük üzüntü yarattı.

1461'de hazırlıklar sürüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 9.hafta mücadelesinde pazar günü Ostim Stadı’nda Ankara temsilcisi Bugsaşspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon, bu maçın hazırlıklarını bugün saat 11.00’da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana ısınma koşusu ile başlayan futbolcular daha sonra iki gruba ayrılarak dar alanda taktik çalışması yaptı.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara gözetiminde yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada tek kale maç yaparak günü tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor