"1461 Trabzon'da öncelik..."

Özkara açıklamalarda bulundu

"1461 Trabzon'da öncelik..."
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden 1461 Trabzon, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. 

Teknik Direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleşen antrenmana Eyüpspor maçında sakatlanan Yaser katılmazken, Ali ve Rasimcan ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Eyüpspor maçında forma yiyen oyuncular düz koşu yaparken, yedek futbolcular kendi aralarında yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. 1461 yarın saat 11.00’da yapacağı çalışmayla   Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara, Eyüpspor maçıyla ilgili açıklamada bulundu. Özkara, kendi evlerinde böyle bir skoru beklemediklerini, hoş olmayan bir mağlubiyet aldıklarını açıkladı.
Kendi evlerinde böyle bir skoru beklemediklerini dile getiren Teknik Direktör Hüsnü Özkara, her iki takım için de önemli olan bir maçta yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Karşılaşmada 1-1’lik eşitliği yakaladıktan sonra bulduğumuz mutlak gol porsiyonları değerlendiremedik. Rakibin ikinci golüne kadar etkili oyun sergilememize rağmen kazanacağımız maçı kaybettik. Bunun için çok üzgünüz” dedi.

Eyüpspor mağlubiyetini unuttuklarını ve çabuk toparlanacaklarını dile getiren Teknik Direktör Hüsnü Özkara, şunları aktardı: "1461 Trabzon olarak önceliğimiz bir seri yakalamak. Eyüpspor karşılaşmasında aldığımız mağlubiyeti bir an önce unutup toparlanacağız. Bu hafta sonu oynayacağımız Etimesgut Belediyespor’u yenerek yeniden çıkışa geçeceğiz. Etimesgut Belediyespor maçını kazanırsak önümüzdeki haftalara daha güvenli bakabilir, hedeflerimizin peşinden koşabiliriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler