-Yener: "Ciddiyetle çıkacağız"-

 Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Videoton ile yapacakları karşılaşmaya ciddiyetle çıkacaklarını belirterek, saha ve seyircileri önünde ikinci maç öncesi avantajlı bir sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi.   Avrupa Kupası maçlarının atmosferinin dah

-Yener: "Ciddiyetle çıkacağız"-

 Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Videoton ile yapacakları karşılaşmaya ciddiyetle çıkacaklarını belirterek, saha ve seyircileri önünde ikinci maç öncesi avantajlı bir sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi.

 

 

 

Avrupa Kupası maçlarının atmosferinin daha farklı olacağını söyleyen Yener,

 

"Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Avrupa'da yer almak istiyoruz. Videoton maçını geçmemiz halinde ilk kez Uefa Avrupa Ligi'nde grup maçlarına katılacağız. Bunu başaracak gücümüz var. Taraftarımızın da desteğiyle bu hedefimizi başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

 

-Biletler satışta-

 

Bu arada, Trabzonspor'un Videoton ile yapacağı karşılaşmanın biletlerinin Biletix gişeleri ile Kunduracılar Caddesi'nde bulunan Avea bayisindeki gişeden devam edildiğii bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor