Sörloth'ta Trabzonspor itirafı

Rayo Vallecano filelerini de havalandıran Alexander Sörloth, La Liga'da üst üste 5 gol kaydetti. Norveçli santrfor en golcü dönemine gönderme yaparak 'Trabzonspor'a bazı flashback'lerim var' dedi.

Sörloth'ta Trabzonspor itirafı

Trabzonspor'un eski forveti Alexander Sörloth, Real Sociedad formasıyla İspanya'da harikalar yaratıyor. 27 yaşındaki Norveçli santrfor, son olarak dün takımının Rayo Vallecano ile oynadığı karşılaşmada sahneye çıkarak fileleri havalandırdı.

Alexander Sörloth önceki haftaları da boş geçmemişti. Sevilla, Osasuna, Almeria, Athletic Bilbao ve Rayo Vallecano olmak üzere üst üste 5 La Liga maçında gol atma başarısı gösterdi.

Bordo-mavili formayla 2019-20 sezonunda 24 gol atarak Süper Lig gol kralı olan Sörloth'a bir podcast yayınında, Sociedad'daki müthiş form grafiğiyle ilgili olarak 'Kariyerinizdeki en iyi dönemde misiniz?' diye soruldu. Deneyimli futbolcu buna 'İyi bir ligde yeterli bir performans. Trabzonspor'a bazı flashback'lerim var ama La Liga çok daha yüksek bir seviye' yanıtı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler