Song'a yüz üzerinden yüz

Trabzonspor'a transferi camiada, özellikle de taraftarlar arasında büyük sevinç yaratmıştı Song'un... Kimilerine göre yaşlı olarak nitelendirilse de asla bu konuda saha dışında yanıt vermemiş, profesyonelce futbolunu oynamaya özen göstermişti. Kısa sürede

Song'a yüz üzerinden yüz

Trabzonspor'a transferi camiada, özellikle de taraftarlar arasında büyük sevinç yaratmıştı Song'un... Kimilerine göre yaşlı olarak nitelendirilse de asla bu konuda saha dışında yanıt vermemiş, profesyonelce futbolunu oynamaya özen göstermişti.

Kısa sürede kadro içerisinde ön plana çıkıp tüm takımdan büyük saygı görmeyi de başaran Kamerunlu, teknik direktör Ersun Yanal'ın da gözbebeği. Song için “Kelimenin tam anlamıyla bir lider” ifadesini kullanan Yanal, “Ankaragücü dönemimde Hakan Kutlu, sahadaki liderimizdi. Şimdi Trabzon'da da Song bunu yapıyor. Duruşu, hareketleri ve kültürüyle herkese çok iyi bir örnek” diye konuştu.

Performansı ve kişiliği göz önüne alındığında, “Song'a yüz üzerinden 100 veririm” diyecek kadar oyuncusuna saygı duyan Trabzonspor'un hocası, son iki maçta 4 gol yiyen savunmada yer almasına rağmen Song ile ilgili fikrini değiştirmedi. Yanal “Hiç sorun çıkaran bir yapısı yok. Onun gibi deneyimli isimlerle çalışmak gerçekten büyük şans” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber61 Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor