Levent Ustabaşı

Levent Ustabaşı

Sizin ayarınız bozuk!

Son yıllarda Trabzon’da medyaya ayar çekmeye kalkanlar oldu. Bunlar bizzat kendini bilmez, kendini iktidar temsilcisi sananlar tarafından yapıldı. Bugüne kadar bu ayar çekicilerin boyunduruğu altına girenleri çok gördük. Biz böyle şeyleri ayak bağı bile yapmadık, aldırış etmeden yolumuza devam ettik.
*
Çoğu zaman ayar çekenlere ayar verdik!
Daha önceki yıllarda neler olduğunu açıp bakmak isteyenler için arşivler mevcut. Bu eski Bakan Faruk Özak, eski Bakan Erdoğan Bayraktar dönemlerinde kendini kraldan çok kralcı sananlar tarafından sıkça denendi.
Bunları olağan karşılayanların nerelere savrulduğunu halktan nasıl uzaklaştıklarını gördük.
Görmeye de devam ediyoruz.
*
Gölge patronlarıyla neler yaptıklarını izledik. Sonrası malum. Şu anda seçime bir kaç ay kala. Yine bu tiplere benzer hareketler görüyoruz. Yapabilirler de... Böyle şeylere takılma gibi bir niyetimiz yok. Önceki yıllarda olduğu gibi. Onları daha önce deşifre ettiğimiz gibi yine ederiz.
Niyetimiz Bakan Süleyman Soylu’nun, Milletvekillerinin ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin bu tiplerden haberdar olup olmadıkları… Maalesef sıkıntıları farklı. Sıkıntıları Haber61 gibi kurumları objektiflikten uzaklaştırmaya çalışmak. Ötekileştirmek.
Ama böyle birşey olmayacak tabiki. Başaramayacaklar.
*
Onlar da tarihin kirli arşivlerinde yer bulacaklar zamanla.. Gölgedeki alengirli hareketler güneş çıkana kadardır. O savruk adımlar gün bitmeden kaybolur. Ömürleri kısadır. Daha da ötesi Trabzon’da iktidarın yatırımlarını yönetmekle, bu yatırımların sağlıklı yürüyüp yürümediğini denetlemekle görevli olanlar, bu nedenle seçilenler başka ikballer uğruna nasıl çalıştıklarına şahit oluyoruz.
*
İşte bu kraldan çok kralcı olanlar, kendilerini adeta halkın üstünde görüp aklı sıra toplum mühendisliği yapanlar, kendi çıkarları uğruna kırk takla atanlar nedeniyle bu kentin bakanı dahi olsa hizmet yapmak istediğinde karşılaştığı tepkinin aslında bu kişilerin yanlış saplantıları nedeniyle olduğunu, siyasi amaçlarının hizmet olmadığının bilinmesini istediğim için buraya tekrar not düşüyorum;
Ayar çektiğinizi sanıyorsunuz.
Sizin ayarınız bozuk!

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR