Yılmaz'dan Teşekkür Turu

10 bin 342 oyla en yüksek oyu aldığı baba ocağı Çayeli İlçesi'ni ziyaret eden Mesut Yılmaz, “Eğer Çayeli'nin desteği olmasaydı seçilemeyeceğimi çok iyi biliyordum'' dedi.22 Temmuz seçimlerinde 40 bin 9 oyla memleketi Rize'den bağımsız milletvekili seçilen

Yılmaz'dan Teşekkür Turu

10 bin 342 oyla en yüksek oyu aldığı baba ocağı Çayeli İlçesi'ni ziyaret eden Mesut Yılmaz, “Eğer Çayeli'nin desteği olmasaydı seçilemeyeceğimi çok iyi biliyordum'' dedi.

22 Temmuz seçimlerinde 40 bin 9 oyla memleketi Rize'den bağımsız milletvekili seçilen eski Başbakan Mesut Yılmaz, ilçeleri dolaşarak seçmene teşekkür ziyaretinde bulundu. İl merkezinde otobüsle halkı selamlayan Yılmaz, ardından baba ocağı Çayeli ilçesine geçti ve burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

 En yüksek oyu Çayeli'nden alan Yılmaz'ın seçim otobüsünün üstünden yaptığı konuşma sık sık 'Çayeli seninle gurur duyuyor' sloganı ile kesildi. Mesut Yılmaz, seçim sonuçlarının Rize'ye ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, “Biz bu yarışa ne kadar zor olduğunu bilerek girdik. Sizlere güvenerek girdik. Bizleri mahçup etmediğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.

Bağımsız Rize Milletvekili olarak bizim hedefimiz gerekli oyu alıp meclise girmekti. Biz de lazım olanın 10 bin fazlasını aldık. Eğer Çayeli'nin desteği olmasaydı seçilemeyeceğimi çok iyi biliyordum. Onun için sizlere teşekkür ediyorum. Sizi mahçup ve pişman etmemek için elimden gelen bütün gücümle gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim. Sizi Allah'a emanet ediyorum'' diye konuştu.

Yılmaz, konuşmasının ardından Çayeli'deki seçim bürosunu ziyaret ederek kendisini karşılayan Anavatan Partisi eski İlçe Başkanı Mustafa Demirci ile sohbet etti. Demirci, “Sizden özür diliyoruz. AKP burada 11 bin 455 oy aldı. Siz de 10 bin 342 oy aldınız. Sizi birinci yapamadığımız için üzgünüz. Özür diliyoruz'' dedi.

Mesut Yılmaz, daha sonra Pazar İlçesi'ne giderek Belediye Parkı'nda vatandaşlarla sohbet etti ve aldığı oy sonuçlarını gösteren listeleri inceledi. Yılmaz daha sonra Ardeşen ve Fındıklı ilçelerine geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel