Trabzonspor yöneticisi İYİ Parti'ye geçti

İYİ Parti Ortahisar ilçe yönetim kurulu listesinde tanınmış isimler dikkat çekiyor.

Trabzonspor yöneticisi İYİ Parti'ye geçti

Haber61 / Haber Servisi / Selay Saykal

İYİ Parti'nin Ortahisar yönetiminde başkan Derviş Köz ile birlikte Trabzonspor bağı olan 5 isim bulunuyor. 


İYİ Parti Trabzon İl Başkanı ve aynı zamanda spor adamı olan Hasan Saka, yine spor geçmişi olan Derviş Köz'ü Ortahisar kurucu ilçe başkanı olarak atamıştı. Geçmişte, Trabzonspor'da geçmişte yöneticilik yapan Derviş Köz, Ortahisar yönetim kurulu listesinde Trabzonspor ile bağı olan 4 isme yer verdi.

Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün Yönetim Kurulu Üyesi ve basın sözcüsü Alpaslan Beşli ile Trabzonsporlu eski milli futbolcu Cengiz Akçay, İYİ Parti Ortahisar yönetiminde görev alarak siyasete atıldı. Ayrıca, Trabzonspor Divan Kurulu eski üyesi ve Disiplin Kurulu eski başkanı Rüştü Araz'ın kardeşi Metin Araz ile Trabzonspor Disiplin Kurulu üyesi Ali Makul de İYİ Parti Ortahisar ilçe yönetiminde görev aldı. 


BEŞLİ: HİZMET İÇİN FIRSAT BULDUM

İYİ Parti'ye katılmasıyla ilgili Haber61'e açıklama yapan Trabzonspor Basketbol Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Beşli, "Siyasete atılmayı uzun süredir düşünüyordum fakat uygun ortamı görmediğim için kararsızdım. İYİ Parti'den teklif gelince hizmet edebilmek için bir fırsat olarak düşündüm ve kabul ettim. Görev dağılımı henüz yapılmadı, yakında görevim belli olacaktır. İyi çalışmalar yaparak iyi şeyler ortaya koymayı düşünüyoruz." diye konuştu. 



TANINAN İSİMLER İYİ PARTİ'DE

İYİ Parti Ortahisar yönetim kurulu listesinde çeşitli kesimlerden çok sayıda tanınmış isimler de yer alıyor. Anavatan Partisi (ANAP) döneminden Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık'ın yeğeni Atilla Aşık, ANAP döneminden Devlet ve Enerji eski bakanlarından Fahrettin Kurt'un yeğeni Veysel Kurtoğlu, Demokrat Parti'nin eski yöneticileri ve Demokrat parti kökeknli ailelerin temsilcilerinden çok sayıda kişi İYİ Parti'ye geçti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset