Trabzon'u sağlıkta, turimzde merkez yapacağız

AK Parti Genel Başkanı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Aydın Doğan'a gününü gösterecek misiniz, Selahaddin Demirtaş'ı sandığın dibine gömecek misiniz, benim boyumun ölçüsünü alacakmış, ben senin boyunun ölçüsünü almak isterim de bu millet onu bana bırakmaz" dedi.

Trabzon'u sağlıkta, turimzde merkez yapacağız

Soylu, Vakfıkebir'de yapmış olduğu mitingde çoşkulu kalabalığa hitap etti.

13 yıldır ayakları üzerinde sağlam duran bir Türkiye'nin olduğunu belirterek, "Filistin'e Somali'ye Arakan'a Filistin'e mağdur ve mazlum ülkeleri yalnız bırakmayan bir Türkiye var.  Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte güçlü Türkiye olacağız. İktidarımızda ekonomi, özgüven, demokrasi ve alt yapı açıklarını kapattık.  Bizim milliyetçiliğimiz kuru laf milliyetçiliği değildir. Altay Tankı, Cirit füzesi, Atak Helikopteri, Milgem Savaş Gemisi, Marmaray'ı yapmaktır, hizmet ve üretim yapmaktır.  Onların milliyetçiliği ise faiz, enflasyon ve Aydın Doğan'a teslim olmaktır" dedi.

Vakfıkebir'in çoşkulu bu kalabalığın kararını verdiğini ifade eden Soylu, "Vakfıkebir kararını vermiş. Aydın Doğan'a gününü gösterecek misiniz, Selahaddin Demitaş'ı sandığın dibine gömecek misiniz, benim boyumun ölçüsünü alacakmış, ben senin boyunun ölçüsünü almak isterim de bu mllet onu bana bırakmaz" dedi.

55 günden ber Trabzon'da seçim çalışması yaptıklarını kaydeden Soylu, "Biz Vakfıbebir'in 24 saat emrindeyiz. Güney Çevre yolu yapıyoruz, Giresun sınırında Rize sınırına kadar, biz bu proje ile Karadeniz otoyolunu yapıyoruz. Denizin üstüne havalimanı yaptık,halen daha konuşuyorlar, denizin altına Marmaray'ı yaptık hala konuşuyorlar. Trabzon'da denizin üstüne bir havalimanı daha yapıyoruz.  Erzincan Trabzon Demiryolunu yapıyoruz.  2019 yılına kadar Zigana tünelini bitiriyoruz.  Trabzon'u Kafkasya'nın merkezi yapacağız. Yeni bir devlet üniversitesi Akçaabatta yapıyoruz.Yeni fakültelerimizle Vakfıkebiri de şenlendireceğiz, Trabzon'u da şenlendireceğiz. Vakfıkebir'e adalet sarayı yapacağız. Marmaray'ı yapan Vakfıkebir'e Trabzon'a neler neler yapar. Artık eski Türkiye'de değiliz. Kanuni hastanesini, Akçaabat hastanesini yşimdi de onkoloji hastnesini yapıyoruz. Akyazı'da şehir hastanesi yapacağız. Trabzon'u sağlıkta, turizmde merkez haline getireceğiz" diye konuştu.

Soylu'nun yanı sıra Mitinge milletvekili adaylarından Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset