Trabzon Türkiye'nin aynasıdır

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’yi ziyaret eden 1 Genel Başkan ve 4 Bakan Yardımcısı “Bize ileteceğin her türlü önerilerin sıkı takipçisi olacağız” dediler.

Trabzon Türkiye'nin aynasıdır

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’yi ziyaret eden 1 Genel Başkan ve 4 Bakan Yardımcısı “Bize ileteceğin her türlü önerilerin sıkı takipçisi olacağız” dediler.

TRABZON TÜRKİYE’NİN AYNASIDIR

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye, Yerel Yönetimler 5. Bölge Toplantısının ardından Genel Merkez ve Hükümet nezdinde destek ziyareti geldi. Revi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet arasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman yer aldı.  Heyet, Revi’ye “Ankara’nın gözü Trabzon’da, Trabzon Türkiye’dir, Türkiye’nin aynasıdır. Bize ileteceğin her türlü önerilerin sıkı takipçisi olacağız" dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ

Gül, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelmeden önce AK Parti Trabzon İl Başkanlığı ‘Şeref Defterini’ imzaladı. Toplantı salonunda üyelerle bir araya gelen Gül burada yaptığı açıklamada ise Başkan Revi’ye ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Bakan yardımcıları ile birlikte Revi’ye tam destek veren heyet, Trabzon’un genel merkez ve hükümet nezdinde il yönetimi vasıtası ile gelen bütün öneri talep ve ihtiyaçlarını sıkı şekilde takip edeceklerinin de sözünü verdiler. Heyet, Revi’ye “Başarılı olman için üzerimize düşen görev ne ise onu yerine getiririz” şeklinde konuştu.

Öte yandan ziyarete Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de iştirak etti.

EN ÖNEMLİ SINAVLARIMIZDAN BİR TANESİ

Genel Başkan Yardımcısı Gül’ün ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Revi, “Başkanımızın bu ziyareti bizleri çok mutlu etti. Yönetim Kurulu Üyelerimle birlikte ilk ziyaret diyebiliriz. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.  

AK Parti Trabzon’un köklü ve geleneğine sahip çıkan bir teşkilat yapısına sahip olduğunu ifade eden Gül, “15 gün önce çok güzel bir kongre gerçekleştirmişsiniz Allah utandırmasın. Trabzon yüzde 70 oyla Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çok güzel bir destek verdi. Önümüzde de en önemli sınavlarımızdan birisi genel seçimler var” diye konuştu.

BİZİM İÇİN ASIL ÇATI BURASIDIR

Parti teşkilatlarıyla daha güzel yerlere varacaklarını belirten Gül, “Birçoğunuz daha önce teşkilatlarda bulunmuştur veya aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuştur. Gerçekten siyasi çalışmaların özellikle Karadeniz’in merkezi Trabzon’da çok büyük bir önemi var. Bizim için asıl olan çatı burasıdır, bir hükümetimiz ve seçilmiş cumhurbaşkanımız varsa sizlerin sayesindedir, teşkilatlarımızın çalışmasıyla olmuştur. Önümüzdeki süreçte parti teşkilatlarımızın diriliği ve birliğiyle daha güzel yerlere inşallah varacağız” şeklinde konuştu.

KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ

Gül konuşmasını şu sözlerle bitirdi: “Biz kendimizle yarışmaktayız, yarınımız bugünümüzden daha güzel olacak inancıyla mücadele ederek başarılı olmaya devam edeceğiz inşallah. Bisikletin üzerinde siyaset yapar gibi düşünün, pedal çevirmeyi bırakırsak düşeriz. O yüzden reformlara devam edeceğiz.”

Ziyaretin sonunda Gül’e, Revi tarafından bakırdan yapılmış kahve takımı ve Vakfıkebir Ekmeği hediye edildi.  Ziyaretin ardından ise Gül ve beraberindekiler Revi’yle birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Yerel Yönetimler Toplantısına iştirak edenlere verdiği yemeğe katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler