Trabzon sağlık merkezi olacak

Bakan Özak, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı:Özak, bir vatandaşın KEY ödemeleriyle ilgili sorunların ne zaman çözümleneceği yönündeki sorusu üzerine, ''Türkiye'de ilk defa bir hükümet 2,8 katrilyon alacağı geri veriyor. Bunu başka hükümetler vermed

Trabzon sağlık merkezi olacak

Bakan Özak, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı:

Özak, bir vatandaşın KEY ödemeleriyle ilgili sorunların ne zaman çözümleneceği yönündeki sorusu üzerine, ''Türkiye'de ilk defa bir hükümet 2,8 katrilyon alacağı geri veriyor. Bunu başka hükümetler vermedi. 1 milyon 300 bin kişi kolay mı? Biz unuttuğunuz paraları geri veriyoruz. Ödemeler konusunda bazı aksaklıklar yaşanabiliyor. Ancak bu konuda sizler, yetkili olan yerler ile irtibata geçerek yardım alabilirsiniz'' dedi.

Mahallede bulunan eczaneleri de ziyaret eden Özak, sağlık sektöründe yaşanan sorunlara rağmen, Türkiye'nin gün geçtikçe daha iyi mesafeler kat ettiğini belirtti.
Özak, sosyal güvenliğin 40 ile 50 milyar dolarlık bir sektör olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
''Bunun yönetiminde bir takım problemler olabilir. Bizim vatandaşımız her şeye layık. Türkiye'de ki sağlık hizmetleri İngiltere aşamasına geldi. İngiltere'de by-pass ameliyatlarına 6 ay süre veriliyor. Oradan by-pass, göz ve diş gibi ameliyatlar için insanlar İstanbul'a geliyorlar. Trabzon ileride Rusya, Gürcistan ve Ermenistan'ın sağlık merkezi olacak. Trabzon'da sağlık hizmetleri konusunda çok önemli çalışmalar yapıldı. Paranızı çar çur etmiyoruz. Vatandaş her şeyin en iyisine layık.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset