Trabzon'lu Ekrem İmamoğlu'ndan önemli hamle

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Trabzonlu Ekrem İmamoğlu'ndan önemli bir hamle geldi.

Trabzon'lu Ekrem İmamoğlu'ndan önemli hamle

AK Parti’nin de CHP’nin de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayları merak ediliyor. AK Parti’nin adayının çok büyük ihtimalle Binali Yıldırım olması beklenirken CHP cephesinde ise henüz bir karar verilmemiş gibi görünüyor.

Muharrem İnce’yle birlikte Gürsel Tekin ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Trabzonlu Ekrem İmamoğlu’nun da adı olası adaylar arasında geçiyor. Hatta kulislere yansıyan bilgilere göre; Genel Merkez Ekrem İmamoğlu’na daha yakın.

İBB ADAYLIĞINA BİR ADIM DAHA YAKIN

Ekrem İmamoğlu’yla geçen hafta yapılan röportajda kendisine, ‘Adaylığı istemediğiniz yönünde iddialar var ne dersiniz, İBB adayı olmak istemiyor musunuz?’ diye sorulmuştu. İmamoğlu da ‘Öyle bir şey demedim’ diye yanıt vermişti.

Kulislerde Beylikdüzü Belediye Başkanı’nın İBB adaylığına bir adım daha yakın olduğu konuşulurken Ekrem İmamoğlu’ndan önemli bir hamle geldi. İmamoğlu, yarın sabah İstanbul’daki tüm CHP’li belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Adaylık yolunda mevkidaşlarının da görüşlerini alacak. (Habertürk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset