Trabzon'dan İmamoğlu'na ziyaret! "Polemiğe değil hizmete ihtiyaç var"

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu beraberindekiler Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Trabzon'dan İmamoğlu'na ziyaret! "Polemiğe değil hizmete ihtiyaç var"

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu beraberinde Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak ile birlikte İstanbul çıkarması yaptı. 

Hacısalihoğlu ve Bak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu'nu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü ziyaret etti.  

İstanbul Planlama Ajansında (İPA) İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile biraraya gelen Hacısalihoğlu, hem Trabzon'u konuştu hem de hasret giderdi. 

İmamoğlu'nun yerel yönetimlere parti gözetmeksizin talep gelmesi halinde destek olmaya çalıştığını ifade eden Hacısalihoğlu, yaptığı ziyaretlerin özelinde Trabzon'un olduğunu söyledi. 

Trabzon'un sorunlarının konuşulduğu ziyaretler sonrasında Hacısalihoğlu şu açıklamalara yer verdi, "Trabzon, Ekrem İmamoğlu'nun hassasiyet gösterdiği bir yer. Her platformda "Trabzon benim için özel bir yer, manevi olarak beslendiğim bir yer" der. Bu nedende Sayın İmamoğlu, maddi ve manevi desteklerini esirgemiyor. İmamoğlu, Trabzon'a sadece partisel manada değil, kamu hizmeti anlamında da talep gelmesi halinde destek veriyor.  Sadece Trabzon'daki belediyelerle ilgili değil, tüm Türkiye için yerel yönetimlerle ilgili görevlendirdiği danışmanları var. Onlar aracılığı ile gelen taleplere parti gözetmeksizin yardım etmeye çalışıyor. Trabzon adına verimli ziyaretler oldu, hem de hasret giderdik" dedi.

İNSANLARIN POLEMİĞE DEĞİL, HİZMETE İHTİYACI VAR 

Genel siyasette İmamoğlu'nun hedef haline getirildiği konularla ilgili ise Hacısalihoğlu, "Başkan işini yapıyor. Akılla, bilimle, öncelikli olarak tabi ki İstanbul'a hizmet ediyor. Çok da polemiklere girmemeye çalışıyor. En iyisini yapıyor. Halkın polemiklere değil, hizmete ihtiyacı var. Bu nedenle Ekrem İmamoğlu da vaktini hizmet için harcıyor" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler