Trabzon'da Enes Baştürk başvurusunu yaptı

Muhammed Enes Baştürk Meclis üyesi aday adayı oldu.

Trabzon'da Enes Baştürk başvurusunu yaptı

AK Parti il gençlik Kolları başkan Yardımcısı Muhammed Enes Baştürk Ortahisar Belediyesi meclis üyesi aday adayı oldu. 

Uzun yıllar gençlik Kolları il başkanlığında görev yaptığını belirten Baştürk ‘yıllardır gençlik kollarının her kademesinde görev yapıyorum. Bu süre içerisinde bana verilen her görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret ettim. Bu gün de aynı aşk ve heyecanla Ortahisar İlçe Belediye Meclis üyeliğine aday adayı oluyorum.”dedi. 

AK Parti İktidarlarıyla birlikte gençlerin önünün açıldığının altını çizen Baştürk şunları söyledi: “ Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere gençlere hak ettiği değeri veren herkese teşekkür ederim. Bugün biz bu görevlere talip olabiliyorsak bu siyaseti gençleştiren Sayın Cumhurbaşkanımız sayesindedir. Ondan aldığımız güç ve heyecanla durmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu manada bizlere desteğini esirgemeyen ve daima gençlerin yanında olan İl Başkanımız Sayın Haydar Revi ve Gençlik Kolları İl Başkanımız Sefa Küçükali’ye de cani gönülden teşekkür ediyorum.” 

Gençlik Kolları olarak her zaman sahada ve gençlerin yanında olduklarını vurgulayan Baştürk “ Şimdi sahada gençlik faaliyetlerine devam ederken aynı zamanda gençleri yerel yönetimlerde temsil etmek için yeni bir yola çıktık. İnşallah bu hedefimize ulaşarak gençliğin haklarını her alanda savunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle kıymetli yöneticilerimizden ve genç kardeşlerimizden destek bekliyoruz. Rabbim muvaffak eder inşallah.” dedi.

Trabzon'da Enes Baştürk başvurusunu yaptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset