Süleyman Soylu Araklı'da konuştu

Süleyman Soylu Araklı'da halka hitap etti.

Süleyman Soylu Araklı'da konuştu

31 Mart 2019 Yerel Seçimler öncesi Trabzon Araklı'da halka hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu seçim fire verme seçimi değildir." dedi.

"Başımıza çok işler geldi. Ama gücümüzle, sizin verdiğiniz 50 gramlık oy pusulası ile bunların üstesinden geldik. Bizim size karşı samimiyetimizde hiçbir eksiklik yok. 'Dik dur eğilme, bi millet sizinle' dediniz ya, bizde hep sizinle olduk. bu millet ekonomik saldırılar yaşadı, bu millet kutsal değerlerimize saldırıldığı günleri yaşadı. Biz hem iktidarız, hemde muktediriz. Yıllarca zenginleşmemizi istemediler,  yıllarca türlü türlü oyunlar yaptılar. SSK kuyrukların insanların ölümlerini gazete manşetlerine taşıdılar. Araklılılar o Türkiye'den bugünlere geldik. Artık kendi atak helikopterlerini yapan bir Türkiye var. Milletimize ne söz verdiyesek yaptık. Bölünmüş yolları yapamazsın dediler, bizler gerçekleştirdik. Türkiye büyümesin, zenginleşmesin anlayışını sunuyorlardı. PKK ile, DEAŞ ile mücadele ediyoruz. Bana kızıyorlar 'Çok sert konuşuyorsun' diyorlar. 'Ben sırtımı PKK'ya YPG'ye DAEŞ'e dayadım' diyor. Ben sana 4 duvar verdim. İster ona dayan ister öbürüne dayan."

TAYYİP ERDOĞAN ONLARIN AKILLARINI ALDI
CHP'lilere yalvardım. 'Ne olursunuz teröre oy vermeyin' dedim. PKK'yı meclise taşıdılar. Bana dediler ki 'Ey bakan efendi, sizin işgal polisleriniz, işgal askerleriniz." Bizim askerlerimize işgal askeri diyenleri Kılıçdaroğlu ve paydaşları meclise taşımışlardır. 
Irak'ın kuzeyinde devlet kuracaklardı, kurabildiler mi? Tayyip Erdoğan onların akıllarını aldı. Türkiye'yi İpekyolu ile ilişkisini keseceklerdi. Yapabildiler mi? Tayyip Erdoğan izin vermedi. Erdoğan tüm dünyaya, "Biz izin vermedikçe kimseye bu coğrafyada oyun kurdurtmayız" dedi.
Gezi olaylarından sonra bizi yeni bir oyunun içine sokuyorlar. CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi. Kılıçdaroğlu'nun adım attığı yerde ot bitmez. CHP ile beraber Saadet ve İYİ Parti'sini de batıracak. Türkiye'yi dünyaya mehkum etme anlayışı ortaya koyuyorlar.
Adım adım gezip anlatmaya çalışıyoruz. Bunlara izin vermeyin. Ortalama her 1,5 yılda bir seçim oldu. Şimdi bir 4,5 yılımız var. İlk kez büyük bir sıçrama ortaya koyacağız. Yerli üreteceğiz, çocuklarımız daha kolay iş bulacak. Bu seçim fire verme seçimi değildir. Bu seçim kuvvet verme seçimidir. Hep birlikte sağlayalım. Ak Parti ve MHP il başkanlarımız buradalar. Biz neden sizin karşınızdayız? 

Dağlarda 700 terörist kaldı. Şehirleri sıkıntıya sokuyorlardı. Millete haraç kesiyorlardı. Terörist cenazesine gitsinlerde görelim. Aldığımız güç, sizin verdiğiniz oydandır. Bize 31 Mart'ta bize öyle bir güç verinki terörün kafasını ezelim. 
DHKP-C 'nin özeti şu. Onların Türkiye'de yer alan yöneticileri ya ölüdür, ya tutuklu. Uyuşturucudan ölenlerin sayısı 931'e düştü. Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonlarını yaptık. Dinimize saldırıyorlar. Ahlakımıza saldırıyorlar. Onları yerin yedi kat dibine sokmazsak namerdiz.Terörle mücadele yapıyoruz. Eğer 31 Mart'ta biz zafiyete uğrarsak, 1 Nisan'da çocukların eline taşı verirler, Valileri taşlatırlar. Bunu daha önce yaptılar.

AKŞENER İHANET ETTİ

Karadeniz çocuğu PKK'nın oyuncağı haline gelmez, azraili haline gelir. Geçenlerde buraya Meral Akşener gelmiş. Ya altı ay İçişleri Bakanlığı yapamadın ya. Bir taraftar FETÖ'nün kumpasında olacaksın, bir taraftanda Kılıçdaroğlu'nun kuklası olacaksın. Milletimize ihanet ediyor. Nasıl ihanet ettiğini de söylerim. Trabzon'a gelipte aleyhte konuşmak olmaz. Tansu Çiller'e, Devlet Bahçeli'ye nasıl ihanet ettiğini, kimlerle iş tuttuğunu söylerim. Belgeleri var. Benden öncede İçişleri Bakanı vardı, bizen sonra da olacak. Göreceksiniz ülkemiz, en güvenli ülke olacak.

Recep Başkan bugüne kadar hiç su kaynatmadı. Araklı'ya Hükümet Konağı'nın belediyemize maliyet olmadan yaptırıp vereceğiz. Araklı'ya herşey yakışır. Araklı'ya daha güzel işler yapacağız, daha güzel hizmetler yapacağız.
Murat Zorluoğlu, çalışkan dürüst bir adamdır. Elazığ'dan giderken Elazığlılar, Van'dan giderkne Vanlılar üzüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset