Sözleşmeli memura müjde!

Devletin hangi biriminde ne şekilde çalışan sözleşmeli personel varsa hepsinin kadroya alınacağını söyleyen Başbakan; "yetiştirmeye çalışıyoruz olursa hemen seçimden önce, yetişmezse mutlaka seçimden hemen sonra hepsi kadroya alınacak" dedi. Başbakan; Mil

Sözleşmeli memura müjde!

Devletin hangi biriminde ne şekilde çalışan sözleşmeli personel varsa hepsinin kadroya alınacağını söyleyen Başbakan; "yetiştirmeye çalışıyoruz olursa hemen seçimden önce, yetişmezse mutlaka seçimden hemen sonra hepsi kadroya alınacak" dedi. Başbakan; Milli Eğitim, Sağlık ve bütün alanlarda ne kadar sözleşmeli çalışan varsa hepsinin kapsama dahil olduğunu açıkladı.

Şu an koalisyon ihtimali görmediğini dile getiren Erdoğan, "45-50 aralığında neticeler geliyor partimizle alakalı, CHP ile ilgili 25-30 aralığında neticeler geliyor, MHPile ilgili ise yani o adeta bir baraj noktasında, 10-12 arasında bir durumu söz konusu. Tabii son iki hafta ne getirir ne götürür onu bilemem" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler