Soylu'dan ABD'ye sert tepki!

Son dakika... Süleyman Soylu: Bugüne kadar hiç sesimi çıkarmadım

Soylu'dan ABD'ye sert tepki!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin PKK elebaşları hakkındaki kararı ile ilgili "En  son üç teröristi listesine alıp güya milletimizin gönlünü alacaklar. Ben size bu fotoğrafı okuyayım mı? Bugüne kadar hiç sesimi çıkarmadım. Güya bizle dalga  geçiyorlar. İki bakanı yaptırım listesinden çıkartıp, üç teröristi yaptırım  listesine koyuyorlar. Bize demek istiyor ki 'senin bakanınla terörist arasında bir fark söz konusu değil' biz de bunu yiyeceğiz." dedi.

İçişleri Bakanı Soylu'nun açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"Stratejik ortağımız, bizle beraber, 3 tane  teröristi listesine alırken, arka cephede, Suriye Irak cephesinde, PKK ile  beraber 'petrolün yüzde 25'i benim olacak, yüzde 75'i senin olacak' hesabını  yapanlardır. Bu bir iki yüzlülüktür, bu samimiyetsizliktir. Bu kadar açık ve  nettir. Nerede, hangi gün, kimle yaptığı da bilgimiz dahilindedir. Türkiye, eski  Türkiye değildir. Türkiye'yi eski Türkiye olarak niteleyenler yanılmaktadır ve  yanıldıklarını da anlamaktadırlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler