Solak: "AK Parti her zaman ön açmıştır değişimi, gelişimi ve kalkınmayı sağlamıştır"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Aday Adayı Murat Zeki Solak açıklamalarda bulundu.

Solak: "AK Parti her zaman ön açmıştır değişimi, gelişimi ve kalkınmayı sağlamıştır"

HABER61 - HABER SERVİSİ

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Murat Zeki Solak, şehrin daha yaşanılabilir bir kent olabilmesi için sosyal alanların genişletilmesi gerektiğini vurguladı. Trabzon’da yaşanan aşırı beyin göçünün kenti zayıflattığını ifade eden Solak, “Sosyal anlamdaki bazı eksiklikler maalesef kenti yönetilecek yetenekli beyinlerin kentin dışına çıkmasına neden olduğunu herkes görüyor. En önemli bu kentin yarası budur. Bunun tespiti ve bunun önüne geçecek hamleleri en kısa sürede yapılması gerekir” dedi.

Solak devamında, “Bizim her görüşten insanlarla oturu görüş alışverişinde bulunduğumuzu herkes bilir. Bu görüştüğümüz insanlar bu kentin aydınlarıdır. AK Parti’nin en büyük özelliğide aydınları aynı çatı altında toplayabilmiştir. Onların görüşlerine her zaman saygı göstermiştir. Ön açmıştır. Ortahisar’da bunu sağlayabileceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset