Seymenoğlu Trabzon'la bütünleşti

Seçim çalışmasını Gülbaharhatun Mahallesinde sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu, halkı istikrarın sürmesi için bilgilendirdi. Türkiye'nin koalisyon hükümetlerinden çok çektiğini belirten Seymenoğlu, "2002 yılında işbaşı yaptık.

Seymenoğlu Trabzon'la bütünleşti

Seçim çalışmasını Gülbaharhatun Mahallesinde sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu, halkı istikrarın sürmesi için bilgilendirdi. Türkiye'nin koalisyon hükümetlerinden çok çektiğini belirten Seymenoğlu, "2002 yılında işbaşı yaptık. Halkımız bize inandı ve AK Parti'yi tek başına iktidara getirdi. Hizmetlerimizi beğenenler, 2007 yılında yüzde 48 oyla tekrar seçti. Şimdi de diyoruz ki istikrar sürsün, Türkiye büyüsün. " şeklinde konuştu.  Ankara'ya aday tanıtım programı için gittiklerinde, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın kendilerine, "Yapamayacağınız vaatlerde bulunmayın" dediğini kaydeden Seymenoğlu, Trabzon’u yeniden şekillendireceklerini, muhalefetinse elinden gelse gökteki yıldızları vaat edeceğini söyledi. "Yeni hizmetler için onay almaya geldik” diyen Seymenoğlu,  Trabzon halkının kendilerini canla başla karşıladıklarını ifade ederek,  şunları kaydetti: ". Bizi bölmek ve parçalamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Tek vatan, tek millet, tek bayrak diyoruz. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset