Salih Cora: Trabzon'un yeni sanayi sitesine ihtiyacı var

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Büyük Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret etti. Milletvekili Cora, sanayi esnafından destek isterken Trabzon’a dair yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında da bilgi verdi.

Salih Cora: Trabzon'un yeni sanayi sitesine ihtiyacı var

Sanayi esnafı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Salih Cora, “Trabzon’da her gezdiğimiz yerde hemşehrilerimizin yüksek teveccühü ile karşılanmak gücümüze güç katıyor. Hemşehrilerimizin ilgisi motivasyonumuzu artırıyor. Demek ki duyarlı olunca, ilgili davranınca vatandaşımız  bu yaklaşımı unutmuyor. Biz bir taraftan Meclis’te Trabzon’un sorunlarını çözerken her hafta sonu da şehrimize gelerek hemşehrilerimizin taleplerini yerinde dinledik. Halk günleri yaptık, esnaf ziyaret ettik, STK’larla bir araya geldik, düğünlerde, cenazelerde her daim milletimizin yanında olduk. Bugün bunun karşılığını sahada görüyoruz. Bizim Milletimiz kadirşinas bir millettir. Benim hemşehrilerim vefalıdır. Her şeyi görüyorlar. En doğru şekilde değerlendiriyor. Yaptıklarımızın farkındadırlar. Gayretimizden haberdardırlar. Bizlere yeniden destek olacak, bir kez daha yetki verecektirler. Yapacak daha çok işimiz gidecek çok daha yolumuz var. Bu ekip bunu başarabilecek kabiliyettedir.” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon’un yeni bir sanayi sitesine ihtiyacı olduğunun altını çizerek, “Bugün burada alın teri ile evine ekmek götüren sanayi esnafımızla hasret giderdik. Burası Ortahisar’ın kalbidir.Tespitleri , görüş ve önerileri bizim için önemlidir. Teveccühlerine mazhar olacağız, onlara mahcup olmayacağız. Biliyorum beklentiler yüksek ama biz bütün sorunları çözeceğiz. Başlattığımız mega yatırımları önümüzdeki süreçte bitireceğiz. Trabzon sanayi sitesi fiziken yaşlandı. Ömrünü doldurmak üzeredir. Burada hak sahiplerinin mağdur olmayacağı bir formül üzerinde çalışıyoruz. Tüm sanayi sitesinin toplu olarak faaliyet göstereceği yeni bir sanayi sitesine şehrinizin ihtiyacımız var. Bu konuda daha önce toplantılar yaptık. Hemfikir olursak süreci esnafımızın isteği doğrultusunda başlatabiliriz.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset