Saadet Parti Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt: “Yaşanabilir bir Trabzon için…”

Sadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt basın mensupları ile bir araya geldi. 

Saadet Parti Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt: “Yaşanabilir bir Trabzon için…”

Haber61 – Haber Servisi – Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, hafta sonunda yapılacak olan İl Kongresi öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

“Hep birlikte yaşanabilir bir Trabzon için siyaset yapacağız” diyen Cevat Kurt sözlerini şöyle sürdürdü;

“Sözlerimin başında Covid-19 pandemisi bütün ağırlığıyla devam ederken zor şartlar altında çalışan hekimler ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, sağlık bakanlığının artan iş yükü, yıpranmışlığı, hak kayıpları konusunda gereken çalışmayı yapması gerektiğini belirtmek istiyorum. Ülkemizin ve bütün insanlığın bu hastalıktan kurtulması ve hayatın yeniden normale dönmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, hasta kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Bu zor şartlar altında çalışan siz basın mensuplarına da kolaylıklar diliyorum.

Saadet Parti Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt: “Yaşanabilir bir Trabzon için…”

50 YILDIR ÇİZGİMİZDEN, İLKELERİMİZDEN TAVİZ VERMEDİK

Milli Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisi, bugün siyasetin parlayan yıldızıdır. Köklerini parlak ve temiz mazimizden alan Milli Görüş siyasetinin 1969 yılında başlayan bu ulvi yolculuğunda, yarım asırdan fazla bir zaman geride kaldı. Biz, temel ilkelerimizden sapmadan, inançla, kararlılıkla ve heyecanla bu yolculuğu sürdürüyoruz. Biz 50 yıldır; Hak diyoruz, adalet diyoruz, üretim diyoruz, kalkınma diyoruz. Şahsiyetli dış politika diyoruz. Önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Düşmanlaştırma ve ötekileştirme değil, kardeşlik ve kucaklaşma diyoruz. Yaşanabilir bir Türkiye diyoruz. Yeniden büyük Türkiye diyoruz. Yeni bir dünya diyoruz. 50 yıldır bu çizgimizden taviz vermedik, yolumuzdan dönmedik. Rüzgâra, konjonktüre, makama, mevkiye göre yön değiştirmedik. Bugün de Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Beyin liderliğinde, aynı anlayış ve heyecanla yürümeye, siyaset yapmaya devam ediyoruz. Çünkü bu ülkenin, insanlığın Saadet Partisi’ne ihtiyacı var, bunu biliyoruz, bu sorumlulukla hareket ediyoruz.

TABANIMIZI GENİŞLETİYORUZ

Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu ile birlikte yeni dönem siyaset anlayışımızın ardından belirli bir kesime değil toplumun tamamına etki etmeye başladık. Bunların başında son dönemde birçok kez gündeme gelen ve Z kuşağı diye adlandırılan gençlerimiz geliyor. Saha ve sosyal medya çalışmalarımızla gençliğimiz üzerinde ciddi bir iz bırakıyoruz. Türkiye’nin her yerinde ve her düşünceden insanıyla birlikte yeni bir yapılanmaya giderek tabanımızı ciddi manada genişletiyoruz.

YENİ İSİMLERLE YOLA ÇIKIYORUZ

Partimizin tabanını genişletecek çalışmaların en büyük örneğini Trabzon’da yaşıyoruz. Şehrin geçmişini, bugününü bilen ve geleceğini tasarlayan tecrübeli, aynı zamanda genç ve heyecanlı kadroları bir araya getiriyoruz. Ganita’da plaja giren büyüklerimiz ile Beşirli sahilde denize hasret yaşayan gençlerimiz birlikte siyaset yapacaklar. Bölge şehirlerine kıyasla geri kalan ve her geçen gün daha da geriye giden şehrimizin derdiyle yanıp tutuşan, geçmişte farklı partilerde yer almış önemli isimler bizimle birlikte siyaset yapacaklar. 
Trabzon şehrini bir adım ileriye getirebilmek için büyük bir konsensüs sağlayarak yönetim kurulumuzu oluşturuyoruz. Lakin listemizden daha önemli bir şey var ise o da kongreden sonra bu listenin Trabzon’da yapacağı çalışmalardır. Bunu da hep birlikte göreceğiz.

27 EYLÜL 2020, PAZAR GÜNÜ KONGREMİZİ YAPACAĞIZ

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı 27 Eylül Pazar günü, İl Kongresini gerçekleştirecek. Pandemi nedeniyle sürekli ertelenen Kongremizi, inşallah bu hafta sonu saat 11.00’de Cephanelik Restoranda nezih bir ortamda ve pandemi kurallarına uygun olarak yapacağız. Yeni dönemde Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da siyasetin parlayan yıldızı, Saadet Partisi olacaktır. Nerede bir sorun varsa, nerede bir mağduriyet varsa, Saadet Partisi orada olacak, problemleri gündeme taşımaya, halkımızın sesi olmaya devam edecektir. Hep birlikte yaşanabilir bir Trabzon için siyaset yapacağız. Kuru bir muhalefet yapmayacağız, problemleri ortaya koyarken, eleştirilerimizi sıralarken, çözümlerimizi de sunacağız. Problemleri çözen, halka hizmet eden yönetimlere de teşekkür etmeyi bileceğiz. Her kesimi ve herkesi kucaklayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset