Pekşen'den flaş hamle: Bakan Eroğlu'na suç duyurusunda bulunacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen arasında yaşanan Çamburnu yangını gerilimi yeni bir boyut kazanıyor.

Pekşen'den flaş hamle: Bakan Eroğlu'na suç duyurusunda bulunacak

HABER61 / ÖZEL HABER / SELAY SAYKAL


CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu hakkında Çamburnu Ormanı yangını konusunda gerçekleri konuşmadığı için suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. 
 

Giresun'da gerçekleşen 'Fındıkta Adalet Mitingi' için Trabzon'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılayan heyet arasında yer alan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Haber61'e konuştu.

"BURADA KALMAYACAK"

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Çamburnu Ormanı yangınıyla ilgili iddialarının peşini bırakmıyor. Pekşen, Çamburnu'nda inşa edilen yapıların orman yangınıyla bağlantılı olduğunu ve Bakan Eroğlu'nun açıkladığı rakamın doğru olmadığını söyleyerek, "Bu konu burada kalmayacak, peşini bırakmayacağız. Çamburnu'na yapılanların hesabını soracağız. Gelecek hafta Perşembe günü Sürmene İlçe Adliyesi önünde açıklamamızı yaptıktan sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağız." diye konuştu. 

CHP Mileltvekili Pekşen, 7 Ocak 2017 tarihinde Sürmene Çamburnu Ormanı'nda çıkan yangının ardından bölgede yapılaşma olduğunu, Bakan Veysel Eroğlu'nun yangınla ilgili açıklamalarının gerçekdışı olduğunu ve yangında 50 hektarlık alanın zarar gördüğünü söylemişti. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ise, CHP'li Pekşen'in açıklamalarını reddetmişti. Ardından Pekşen, Bakan Eroğlu'na "Yüreğin yetiyorsa istediğin kanala çıkalım ve karşılıklı tartışalım" diye seslenmiş, Çamburnu'nda inşa edilen yapıları ve yangının izlerini drone ile havadan görüntüleyerek sosyal medyada kamuoyuyla paylaşmıştı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler