Öcalan CHP'yi açık açık tehdit etti !

 Bebek katili Öcalan CHP için "komisyona üye vermezse CHP biter" demiş... Abdullah Öcalan'ın en görüştüğü BDP heyetinde yer alan Pervin Buldan 'CHP'ye TBMM'deki komisyona üye vermesi çağrısında bulundu. Yoksa CHP biter dedi' açıklamasını yaptı. İmralı'ya

Öcalan CHP'yi açık açık tehdit etti !

 

Bebek katili Öcalan CHP için "komisyona üye vermezse CHP biter" demiş...
 
Abdullah Öcalan'ın en görüştüğü BDP heyetinde yer alan Pervin Buldan 'CHP'ye TBMM'deki komisyona üye vermesi çağrısında bulundu. Yoksa CHP biter dedi' açıklamasını yaptı.
 
İmralı'ya giden heyette yer alan BDP Grup Başkanvekili Buldan Öcalan’la gerçekleştirdikleri 5. toplantının ayrıntılarını anlattı. Özgür Gündem Gazetesi'ne konuşan Buldan şunları söyledi:
 
'Özellikle Meclis’te kurulan komisyona CHP’nin mutlaka milletvekili vermesi gerektiğini ifade etti. Çünkü CHP bu sürece katkı sunmazsa, bu sürecin dışarısında kalırsa, bu süreçten sonra CHP kendisini bitirir dedi. Dolayısıyla CHP’nin sürece ilişkin tavrı net olmalı. Komisyona üye vererek bence bu tavrını netleştirebilir dedi.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset