Murat Zorluoğlu oyunu kullandı. 31 Mart 2019

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu oyunu kullandı. 31 Mart 2019

Murat Zorluoğlu oyunu kullandı. 31 Mart 2019

Cumhur İttifak'ı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu oyunu kullandı.

Sabah saatlerinde eşi Sevcan Zorluoğlu, oğulları İlker ve Oğuzhan Zorluoğlu ile birlikte Ortahisar İlçesi Karşıyaka mahallesinde bulunan Piri Reis İlköğretim okuluna giden Zorluoğlu oyunu kullandı.

Murat Zorluoğlu oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada "Çok seviyeli, karşılıklı hoşgörü ve anlayışa dayılı bir seçim sürecinden sonra bugün oy verme günü. Bugün demokrasinin bayram günü esasında. Bizde geldik oyumuzu kullandık. Seçimlerin şehrimiz için ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Trabzon'da yaklaşık 595 Bin seçmenimiz 2 Bin 232 sandıkta oy kullanıyor. Sabah 07:00’den itibaren oy verme işlemi başladı. Kaydedilecek bir hadise olmadan şuana kadar gayet iyi bir şekilde seçim geldi. Bu akşam saat 16:00’ya kadar yine barış ve huzur ortamında sevgi saygı anlayış içinde bu8günün tamamlanacağını ve sandıkta hangi parti, hangi aday çıkarsa onun milletimizin bir tercihi olarak saygı göreceğini düşünüyorum. İnşallah hem bizler için hem şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun" dedi.

Murat Zorluoğlu oyunu kullandı

Murat Zorluoğlu oyunu kullandı

Murat Zorluoğlu oyunu kullandı

Murat Zorluoğlu oyunu kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset