Muhammet Balta'yı ısırdığı iddia edilen CHP'li Eren Erdem liste dışı

CHP'nin milletvekili aday listeleri açıklandı. Tanınmış pek çok isim listeye giremezken kimi isimler dikkat çekti.

Muhammet Balta'yı ısırdığı iddia edilen CHP'li Eren Erdem liste dışı

CHP'nin tartışmalı 24 Haziran milletvekili aday listeleri belli oldu. AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'nın 'ısırıldığı'nı iddia ettiği olayda ismi geçen CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem çizik yedi. 

2017 yılı Ocak ayında TBMM Genel Kurulu'nda tansiyonu yüksen geçen görüşmelerin arbedeye dönüşmesi ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'nın 'bacağımı ısırdılar' iddiası haftalarca konuşulmuştu.

Muhammet Balta'yı ısırdığı iddia edilen CHP'li Eren Erdem liste dışı

Isırıldığını söyleyen ve ardından iğne yaptıran Muhammet Balta'yı bacağından ısıran kişinin CHP Milletvekili gazeteci Eren Erdem olduğu başka bir AK Partili milletvekilince ortaya atılmıştı. Eren Erdem ise iddiaları sertçe reddetmiş, daha sonra Balta ısıranın Eren Erdem olmadığını söylemişti. İşte o tartışmalarda ismi gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, 24 Haziran erken genel seçimleri için milletvekili aday listesine giremedi. 

Barış Yarkadaş gibi listede yer bulamayan Eren Erdem, sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayınladı. İsmi Twitter'da Trend Topic listesinde üst sıralara yükselen Eren Erdem, hem aday gösterilmeyişini hem de sözlü saldırıları yanıtladı. 

Eren Erdem'in mesajları şu şekilde: 

"Sn. Bülent Tezcan uygun görmediği için listelerde yokuz. Can sağlığı olsun. Faşizme karşı mücadeleye devam! "

"Ben CUMHURİYET HALK PARTİLİYİM. Partim bana 25 ve 26. Dönem Milletvekili olma onuru yaşattı. 27.dönem listesinde yokum. Ülkemde demokrasi için, kapı kapı gezerek mücadele edeceğim.Vekillik önemli değil.Önemli olan,Türkiye demokrasisidir. Çalışacağız! Kazanacağız. İlk durak Maraş!"

"Eren Erdem twitterda TT olmuş. Sahtekarlara, yalancılara, faşistlere gün doğmuş. Listede yokum evet! Önemli değil. Emek verdim, mücadele ettim. Kavga verdim. Birilerine yaranamadım! Mücadeleye devam. Çakallara gün doğdu. Eğlenin bakalım. Geçicidir bu eğlence. 24 Haziran’a kadar!"

"Eren Erdem diye hastag açıp TT yapan troller. Hepinize karşı tekim! Hep öyleydim! Ne parti ne güç. Gelin burdayım! Sonuna kadar sizinle mücadele edeceğim. Elinizden geleni yapın. Yazın! Çizin! İftiranızda boğulacaksınız..."

"Nerede bir mağdur varsa yanında biten Barış Yarkadaş, Her yerde olmayı başaran Ali Şeker, Sol adına mücadele eden İlhan Cihaner ve diğer tüm dostlar. Çizildik :) Neyse sorun değil. AKP’yi yenince hallederiz. 24 Haziran’dan sonra..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler