MHP’de bir istifa daha !

Giresun'da 1 Kasım seçimlerinin ardından MHP Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı istifa etti.MHP'nin 4. parti olması hazmedilecek bir durum olmadığını belirten Tarı yaptığı kısa açıklamada "2003 yılından beri ilçe başkanlığı yapmaktayım. 1 Kasım seçimleri

MHP’de bir istifa daha !

Giresun'da 1 Kasım seçimlerinin ardından MHP Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı istifa etti.

MHP'nin 4. parti olması hazmedilecek bir durum olmadığını belirten Tarı yaptığı kısa açıklamada "2003 yılından beri ilçe başkanlığı yapmaktayım. 1 Kasım seçimleri sonrası PKK'nın uzantısı olan HDP'nin bile MHP'den daha fazla Milletvekili çıkartmasından dolayı rahatsız oldum. Doğankent, Giresun'da MHP'nin tek belediyesi ve İl Genel Meclis üyesi olan ilçesi. Bizim başarımız ortada. Fakat son yaşanan başarısızlıkta eğer bizde bir sorun varsa bu sorumluluğun gereğini yaparak partideki görevimden istifa ettiğimi il başkanlığımıza faks ile bildirdim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset