MHP Ortahisar'dan Afrin operasyonuna destek

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör unsurları için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini açıkladı.

MHP Ortahisar'dan Afrin operasyonuna destek
MHP Ortahisar İlçe Başkanlığı'nda yapılan yazılı açıklamada, ABD, PKK ve FETÖ'nün Zeytin Dalı Harekatı'na çeşitli karalama kampanyalarıyla nihak tohumu ekmeye çalıştıkları belirtildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu harekât Türk örf ve adetlerine uygun ordumuza ait bir şefkat, edep ve ahlakla halka yaklaşılmakta ve Türk töresinin gerekleri yerine getirilmektedir. Bu harekât ismiyle özdeş olarak Dünya’da sadece Türk ordumuza yakışır bir üslupla icra edilmektedir. 

Diğer ülkelerin yapmış oldukları operasyonlara baktığımızda ise (ABD’nin Irak’ta, Afganistan’da sivillere yaptığı) acı hatıraları halen daha dünya kamuoyunun hafızalarındadır. 

Bu operasyon tekrardan Türklerin 4000 yıllık şerefli ve güçlü bir aile olduğu dünyaya göstermekte olup, bu gibi zor operasyonları dünyada 3-4 tane ülkenin yapabilecek kapasiteye sahip olduğu yabancı haber bültenlerindeki güvenlik uzmanları tarafından bile dile getirilmektedir. 

Bu kutsal görevi yerine getiren şerefli Türk ordumuza karşı içeride ve dışarıda akıllarınca bu operasyona karşı psikolojik harp ile bu harekâta dönük nifak tohumları ekmeye çalışan ABD ve uzantıları(PKK, FETÖ) er geç kendi kazdıkları karanlık kuyuda kendilerini bulacaklardır.

Bizlerde burada tekraren MHP Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak şerefli Türk ordumuzun her daim yanında olduğumuzu beyan ederiz. Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset